Acasăsinucidere maramuresHAOS ÎN GERMANIA - Şapte persoane au murit zdrobiţi de copacii smulşi...

HAOS ÎN GERMANIA – Şapte persoane au murit zdrobiţi de copacii smulşi de rafalele de peste 140 km/h 

DISTRIBUIȚI

HAOS ÎN GERMANIA Şapte automobilişti au murit zdrobiţi de copaci sau crengi de copaci, într-o furtună care a afectat joi nordul şi estul Germaniei şi a provocat haos în gări.

 

La Hamburg (nord), un copac a căzut pe un vehicul în care se aflau două femei. Una a fost ucisă, iar alta a fost transportată la spital, potrivit poliţiei locale, scrie Observator.

Un şofer de camion a fost ucis după ce un arbore a căzut pe un drum naţional, la Neu-Karstadt, în landul Mecklenburg-Pomerania, iar în regiunea Brandenburg, în jurul Berlinului, vehiculul unei femei a fost lovit de un arbore care a ucis-o pe şoferiţă, potrivit autorităţilor locale.

Căderea unei crengi pe un parbriz a fost, de asemenea, la originea decesului altui automobilist în această regiune, potrivit aceleiaşi surse, iar alte două persoane au murit în vehicul.

La Berlin, o automobilistă a murit, au anunţat pompierii pe contul de Twitter.

Tot în capitala germană au fost rănite mai multe persoane, potrivit unui bilanţ de joi seara, când rafalele de vânt au început să slăbească în intensitate. Cele mai multe au fost lovite de copaci sau crengi, pe şosele.

În apropiere de Bremen (nord), o femeie a fost de asemenea rănită grav.

Toate trenurile din nordul ţării au fost oprite, mai ales cele de pe linia Hamburg-Berlin, din cauza numeroşilor arbori trântiţi pe şine, potrivit companiei de căi ferate Deutsche Bahn (DB). O parte a traficului a fost întreruptă şi în estul ţării, unde furtuna Xavier a ajuns joi după-amiaza.

Pompierii din capitala germană au fost plasaţi în stare de alertă şi au efectuat peste 700 de intervenţii, au anunţat ei pe Twitter.

La Hamburg, pompierii au efectuat peste 800 de intervenţii, după ce i-au îndemnat pe locuitori să rămână acasă.

Rafale violente de vânt, de până la 140 de kilometri pe oră, s-au înregistrat în acest port important la Marea Nordului joi după-amiaza, după care frontul s-a deplasat către Berlin şi landurile Saxonia şi Saxonia-Anhalt.

Zborurile au fost reluate pe cele două aeroporturi din oraş joi seara, după o scurtă întrerupere.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA