AcasăNews AlertHANDBALUL BĂIMĂREAN REVINE - Băieții de la Minaur sunt ca și promovați...

HANDBALUL BĂIMĂREAN REVINE – Băieții de la Minaur sunt ca și promovați în Liga Națională, iar fetele au și ele o șansă reală

spot_img

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare este ca şi promovată în Liga Zimbrilor la handbal masculin, cu trei etape înainte de final având un avantaj de 7 puncte faţă de CSM Oradea, dar şi un meci mai puţin disputat. Clubul are o şansă de a avea echipă şi în Liga Naţională la feminin. Minaur s-a calificat pentru turneul de baraj de la Sf. Gheorghe (24-27 mai), unde trebuie să câştige grupa cu Danubius Galaţi şi HM Buzău, arată ProSport.

”La orice meci, noi intrăm numai cu gândul la victorie. Încercăm să promovăm, dar rămâne de văzut şi dacă suntem în stare. La tragerea la sorţi am obţinut adversarul pe care ni l-am dorit (n.r. Danubius Galaţi în loc de Unirea Slobozia), unul la îndemână, dar totuşi experienţa este de partea adversarului, iar în astfel de situaţii contează destul de mult. Dar dacă nu promovăm acum, vom face un lot de aşa-natură să nu mai ratăm în 2018. Vom transfera cel puţin şase handbaliste”, a declarat Ionuţ Marta, directorul general al clubului.

Claudia Cetăţeanu, Raluca Minai şi Jenica Rudics sunt jucătoarele cu experienţă din lotul pregătit de Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta. ”Dacă vom promova, cu siguranţă vor fi mai multe transferuri pentru a face faţă Ligii Naţionale”, a adăugat Ionuţ Marta, pentru Prosport.
În ceea ce priveşte echipa masculină, Minaur pregăteşte şapte transferuri, după cum ne-a mărturisit conducătorul clubului. Ionuţ Marta nu a rostit însă şi nume, având în vedere că sezonul intern încă nu s-a terminat. Unul dintre handbaliştii care au şanse mari de a evolua din toamnă la Minaur este însă Amdrei Popescu (HC Vaslui), mai ales că va dori să fie cât mai aproape de soţia Luciana Marin Popescu, foarte aproape de un contract cu Kisvarda (Ungaria).

Deocamdată, Minaur a anunţat prelungirea contractelor cu juniorii Benajamin Szabo, Tudor Botea, Robert Nagy şi Cristian Bodnărescu. Acelaşi exemplu va fi urmat şi cu Călin Căbuţ, un centru de 18 ani de mare perspectivă.

Continuarea, AICI.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA