AcasăEvenimentSportHandbal. Să ne uităm prin arhivă! Umilitor: Germania – România 30-9 (!)...

Handbal. Să ne uităm prin arhivă! Umilitor: Germania – România 30-9 (!) în cel de-al doilea amical susținut de naționala lui Tadici

spot_img

DISTRIBUIȚI

La o singură zi după ce a învins naționala Germaniei în deplasare, cu 28-25, într-un prim meci amical, selecționata de handbal feminin a României, antrenată de Gheorghe Tadici, a fost zdrobită la scor de același adversar, scor 30-9 în favoarea nemțoaicelor.
Cel puțin teoretic, Tadici şi-a propus să verifice jucătoarele din imediata apropiere a lotului național în vederea alcătuirii efectivului pentru Campionatul European din Serbia, care va avea loc în decembrie. Din păcate, rezultatul a fost catastrofal, fără corespondent în istoria recentă a handbalului românesc. Ne uităm prin arhivă, dar nu găsim un asemenea rezultat umilitor. Măcar e bine că nenorocirea s-a petrecut într-un meci amical, și astea se uită ceva mai ușor.

La pauza meciului de la Hamm, româncele nu izbutiseră să marcheze decât 4 goluri, în timp ce gazdele perforaseră poarta noastră de 16 ori. Mai mult decât atât, primul gol al naționalei României a venit de abia în minutul 12, când tabela de marcaj înregistra deja 7-0 pentru Germania.
România a marcat primul gol al reprizei secunde în minutul 40, pe fondul unei prestații catastrofale și în partea secundă.

Marcatoarele celor nouă goluri ale României au fost Nechita 2, Vădineanu 2, Pintea 2, Hotea 1, Geiger 1 și Buceschi 1.

Elevele lui Tadici vor reveni luni în ţară, la Arad, de unde vor pleca la Karlovac, pentru meciul-test cu Serbia, din 30 noiembrie. De acolo, reprezentativa se va cantona direct la Vrşeţ, locul unde vor avea loc partidele oficiale din grupa D.
Naţionala României va juca la CE din Serbia în grupa D, în ordine, cu Rusia (4 decembrie), Islanda (5 decembrie) şi Muntenegru (7 decembrie).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA