AcasăEvenimentSportHANDBAL - Programul cuplajului handbalistic oferit de CS Minaur  

HANDBAL – Programul cuplajului handbalistic oferit de CS Minaur  

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL Vineri, 24 martie, Sala Sporturilor “Lascăr Pană” va fi gazda unui cuplaj handbalistic. Fetele de la CS Minaur vor juca începând de la ora 17:00 împotriva echipei CSU Reșița, iar băieții vor întâlni de la 19:00 pe CSM Oradea.

Accesul spectatorilor se va face pe bază de bilet, iar prețul unui tichet de acces este de 5 lei.

Înainte de începerea meciurilor, mai exact la ora 16:00, Clubul Sportiv Minaur va organiza o conferință de presă în care principalele teme de discuții vor fi prezentarea noului sediu al clubului, deschiderea magazinului oficial, precum și anunțarea unui nou parteneriat.

Începând cu ora 16:30 va fi deschiderea magazinului oficial CS Minaur, de unde veți avea ocazia să achiziționați de la articole promoționale și sportive personalizate cu însemnele Clubului Sportiv Minaur până la tricouri oficiale cu posibilitatea de a le personaliza în funcție de preferința voastră.

De la ora 17:00, fetele de la CS Minaur vor juca împotriva echipei CSU Reșița, în meciul ce se anunță a fi derby-ul etapei cu numărul 19 din Divizia A la handbal feminin.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, CSU Reșița este pe locul doi cu 33 de puncte, în timp ce CS Minaur se află pe locul trei, având 30 de puncte, dar și două meciuri mai puțin disputate.

În ultimul joc oficial, CS Minaur s-a impus pe teren propriu cu CSU Oradea, scor 41-25.

După meciul fetelor, de la ora 19:00, echipa de handbal masculin va avea parte de un derby împotriva echipei CSM Oradea. Se vor întâlni primele două clasate ale Diviziei A la handbal masculin.

În clasamentul momentului, cele două echipe sunt despărțite de cinci puncte. În ultimul joc oficial, CS Minaur s-a impus în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 39-26.
Va avea loc şi o tombolă cu numeroase premii, iar la pauza meciului de handbal masculin masculin FIT Expert va oferi o reprezentație de step-dance .

– Articole sportive oferite de Sportera: o minge de handbal cu autograful băiețior de la CS Minaur Baia Mare și o geantă sport.
– Abonament de aerobic și 5 vouchere cadou în valoare de 100 RON fiecare oferite de FIT EXPERT
– 2 seturi pentru cină a câte 12 piese fiecare, oferite de Faimar Baia Mare

Informaţii furnizate de minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA