AcasăEvenimentSportHANDBAL - Minaur Baia Mare atacă Galațiul cu dorința de a răzbuna...

HANDBAL – Minaur Baia Mare atacă Galațiul cu dorința de a răzbuna rezultatul din sezonul regulat al Ligii Naționale

DISTRIBUIȚI

Minaur Baia Mare se pregătește pentru o nouă confruntare în Play Out.

Echipa antrenată de Raul Fotonea va întâlni mâine, 20 aprilie, pe teren propriu, CSU Danubius Galați, ultima clasată în această fază a competiției. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Minaur Baia Mare vine cu un moral ridicat după ce etapa anterioară a învins liderul Play Out-ului, pe cei de la Energia Târgu Jiu. Drept urmare, băimărenii atacă partida cu Galațiul cu dorința răzbunării rezultatului din sezonul regulat, adversara Minaurului de mâine înregistrând doar un punct în Liga Națională după un egal cu echipa coordonată de Raul Fotonea.

Înaintea partidei cu CSU Danubius Galați, Minaur Baia Mare are tot lotul valid, cu excepția pivotului Albert Cristescu, care acuză o entorsă la gleznă dar se speră recuperarea lui până la ora disputării partidei.

Intrarea spectatorilor se va face pe bază de abonament sau bilet, prețul unui tichet de acces fiind de 10 lei. Biletele se vor pune în vânzare în ziua meciului la casa de bilete a Sălii Polivalente „Lascăr Pană”, începând cu ora 12:00.

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA