AcasăEvenimentSportHANDBAL – Minaur Baia Mare a făcut egal cu cei de la...

HANDBAL – Minaur Baia Mare a făcut egal cu cei de la CSM Făgăraș, sulberând ghinionul meciurilor pierdute în deplasare

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL  Decisă să întrerupă seria meciurilor pierdute în deplasare, Minaur Baia Mare se întoarce de la Făgăraș doar cu un punct după ce a făcut egal, scor 24-24, în cadrul partidei contând pentru etapa a VII-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin. Golul care a închis meciul a venit în ultima secundă, reușita de la 7 metri a lui Alexandru Csepreghi.

Minaur Baia Mare a întâlnit o echipă a Făgărașului foarte determinată, care avea numai o victorie în Liga Zimbrilor. Scorul partidei a fost deschis abia după trei minute de joc de către gazde, iar Minaur reușește să egaleze trei minute mai târziu, scor 1-1. CSM Făgăraș marchează apoi de trei ori consecutiv, iar în minutul 14 al partidei, Vojislav Brajovic stabilește din nou egalitatea, 5-5. Până la pauză Minaur Baia Mare mai reușește să marcheze de cinci ori, timp în care CSM Făgăraș înscrie de 10 ori, scorul după prima repriză fiind de 15-10.

Daniel Mureșan și Alexandru Csepreghi deschid scorul în repriza a două, scor 15-12, minutul 32. În minutul 37 al partidei, Minaur Baia Mare se apropie la două goluri de CSM Făgăraș, scor 16-14, însă urmează o eliminare de 2 minute la pivotul Albert Cristescu și o lungă serie de ratări, astfel că CSM Făgăraș duce rezultatul partidei la 19-14. În minutul 45 al partidei, Alexandru Csepreghi sparge seria ratărilor, după ce timp de șapte minute băimărenii nu au înscris niciun gol. Minaur Baia Mare fuge după egalare, lucru pe care îl și face în ultima secundă de joc.

Minaur: Țenghea, Markelau – Csepreghi 6 goluri, Haiduc 5 goluri, Mureșan, Brajovic 3 goluri, Nagy, Ștefan 2 goluri, Makaria, Botea, Vujadinovic 1 gol, Cristescu, Căbuț, Marta, Popescu, Pop. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

 

Sursă info și foto: Minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA