AcasăEvenimentSportHandbal. Melinda Geiger a marcat două goluri pentru victoria României cu Germania

Handbal. Melinda Geiger a marcat două goluri pentru victoria României cu Germania

spot_img

DISTRIBUIȚI

Naţionala de handbal feminin a României a învins, sâmbătă, într-un meci amical disputat la Munster, reprezentativa similară a Germaniei. Scorul a fost 28-25 (11-14) în favoarea tricolorelor, în primul test din cele două programate, în pregătirea pentru turneul final al Campionatului European din Serbia.
Primele minute au fost dominate de naționala României care a condus după nouă minute cu 5-2. A urmat o cădere inexplicabilă în jocul tricolorelor, care nu doar că au fost egalate la 5, ci au fost și conduse pentru prima dată în partidă cu 8-7 în minutul 17. Susann Muller a arătat o formă deosebită și a marcat de șase ori în prima parte, iar cu ajutorul ei Germania a intrat în avantaj la pauză: 11-14.
Primul gol din al doilea mitan le-a aparținut tot nemțoaicelor, dar apoi tricolorele au avut câteva minute excelente. Au egalat la  15 şi apoi chiar au preluat conducerea, 16-15, după cinci goluri la rând. Din acel moment tricolorele nu mai scapat meciul din mână, s-au impus cu 28-25 și a arătat o formă bună cu 10 zile înaintea debutului la CE din Serbia.

În faţa a 1.517 spectatori au evoluat echipele:

Germania: Schülke, Woltering – Zapf (1 gol), Klein, Lang (2), Augsburg (1), A. Müller, Naidzinavicius, Loerper, Hubinger, Steinbach (3), Althaus (3), S. Müller (6), Geschke (1), Wohlbold (5), Lütz (3).

România: Smedescu, Tolnai, Ungureanu – Ţăcălie, Pintea (3 goluri), Nechita (2), Neagu (1), Brădeanu (9), Manea (4), Meiroşu, Curea (7), Vădineanu, Hotea, Geiger (2), M. Paraschiv, Vizitiu, Buceschi.

Cele două formaţii se vor întâlni din nou duminică, de la ora 19,00 (ora României), la Hamm, în cadrul pregătirilor pentru Campionatul European din Serbia, din luna decembrie, apoi fetele noastre vor pleca la Karlovac unde vor întâlni echipa similar a Serbiei pe 30 noiembrie.

Naţionala României va juca la CE din Serbia în grupa D, în ordine, cu Rusia (4 decembrie), Islanda (5 decembrie) şi Muntenegru (7 decembrie).

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA