AcasăEvenimentSportHANDBAL. MECIURI DE VERIFICARE - CS Minaur, locul III la Cupa Politehnica...

HANDBAL. MECIURI DE VERIFICARE – CS Minaur, locul III la Cupa Politehnica 70

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL. MECIURI DE VERIFICARE Participarea băieților de la CS Minaur la turneul amical Cupa Politehnica 70 de la Timişoara s-a încheiat sâmbătă după-amiază cu meciul pentru locurile 3-4 disputat în compania sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad.

Meciul a început sub semnul echilibrului mai ales datorită lui Bucătaru care până la scorul de 4-4 (min. 9) adunase în dreptul său pe raportul de joc 4 intervenții reușite, printre care și un 7 metri apărat.

În următoarele câteva minute belgrădenii marchează de câteva ori consecutiv, fără ca noi să putem reacționa. De la 5-8 (min. 13) vine momentul să iasă la rampă Mureșan care înscrie 4 goluri consecutive și aduce scorul la 10-10 (min. 18).

Mureșan lasă locul lui Ragot în scenă și acesta nu dezminte marcând trei goluri. Spre final conducem cu 16-14, însă ne relaxăm și cedăm avantajul sârbilor până la sfârșitul reprizei (17-18).

În poartă este introdus Răzvan Pop care își începe reprezentația, culminând cu un gol din poartă, în poartă (20-19).

Cele două echipe își împart perioadele de dominație concretizate de partea sârbilor prin 3 reușite (20-22, min 38), urmate de 6 goluri marcate de băimăreni (26-20, min. 47), atât de pe 9 metri, cât și de pe extreme, serie facilitată și de 3 intervenții de excepție ale lui Răzvan Pop.

Acesta a fost momentul decisiv al meciului pentru Minaur, deoarece ”militarii” nu au mai reușit să se apropie suficient, astfel încât să ne provoace emoții. Scor final 31-29 care consfințește ocuparea locului 3 la, probabil, cel mai greu turneu la care am participat în această vară.

Minaur: Portari – Răzvan Pop (9 intervenții, 1 gol), Bucătaru (7). Jucători: Ragot (9 goluri), Mureșan (8), Botea (4), Marta (3), Câmpan (3), Cristescu (2), Căbuț (1), Haiduc, Bușecan, Mihai, Nagy.

A fost ultimul meci de verificare înainte de debutul în Liga Zimbrilor, care va avea loc pe teren propriu, duminică 3 septembrie, de la ora 18.00.

Adversară ne va fi Politehnica Iași, o echipă deloc comodă, care a avut o perioadă de pregătire cu meciuri reușite.

Info

Foto facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA