AcasăEvenimentSportHANDBAL MASCULIN – Victorie pentru cei de la CS Minaur Baia Mare...

HANDBAL MASCULIN – Victorie pentru cei de la CS Minaur Baia Mare în fața celor de la AHC Dunărea Călărași, în Liga Zimbrilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL MASCULIN  Meci important pentru CS Minaur Baia Mare, joi seara în Liga Zimbrilor, în înfruntarea cu AHC Dunărea Călărași, una din principalele contracandidate pentru un loc în play-off la finele sezonului regulat. Raul Fotonea nu a beneficiat din start de serviciile lui Tudor Marta, care a suferit o ușoară accidentare la unul din antrenamentele premergătoare partidei, și nici de experiența lui Bogdan Mihai, care a primit o suspendare de trei etape, dictată de Comisia de disciplină a FRH, după analiza video a uneia din fazele la care a fost eliminat la jocul cu Steaua de pe teren propriu.

Un moment inedit înainte de meci, la alinierea echipelor, a fost cel al prezentării lui Viorel Fotache, fostul jucător al Minaurului, care a fost aplaudat intens de cei aproximativ 1400 de suporteri băimăreni prezenți la meci.

Primul sfert de oră s-a mers cap la cap pe tabela (4-4, min. 15), nici una din echipe nereușind un avans mai mare de un gol. Se și ratează destul de mult, greșim în atac. Marcăm cele 4 goluri de pe toate pozițiile, semn că în ciuda greșelilor, facem un joc colectiv bun. În următoarele 5 minute suntem mult mai eficienți și marcăm 5 goluri prin Lazic de două ori, Căbuț și Haiduc, dar și prin Robert Nagy, în una din puținele acțiuni de atac de care are parte tânărul nostru apărător (9-5, min 20). La faza următoare tot Nagy face o depășire de manual, dar ratează singur pe 6 metri. Ragot, Lazic și Haiduc înscriu rând pe rând și păstrăm diferența de 4 goluri până la finalul reprizei (13-9), final în care ambele echipe rămân în 4 oameni după greșeli stupide (manifestări nervoase, picior intenționat…).

Începem excelent repriza a doua și Halcă ne duce la 5 goluri diferență. Urmează însă o perioadă bună a oaspeților, care se apropie periculos la 15-14 (min. 36). Haiduc, apoi Ragot și Căbuț ne desprind din nou la o diferență aparent confortabilă (18-15, min. 41). Intră în poartă și Răzvan Pop în locul lui Bucătaru, care până atunci a avut o evoluție decentă. La nici un minut Pop încearcă să intercepteze o minge lansată pe contraatac de portarul oaspeților, dar faultează și primește direct roșu.

În inferioritate numerică avem o cădere, ratăm, nimerim și bara și dunărenii vin tare din urmă, egalează, apoi trec peste cu două goluri (18-20, min. 46). Ratăm din nou din situații clare. Călărașul în schimb primește un 7 metri. Avem însă noroc. Peric ratează și ne ridică moralul, ajutat și de sala care simte momentul propice pentru a reveni în joc. Lazic egalează (20-20, min. 51). Oaspeții mai conduc o dată. Urmează câteva faze confuze, ambele echipe greșesc, ratează, după care Căbuț marchează și provoacă declicul final. „Plecăm” decisiv profitând de o ratare și de o forțare în atac, marcând de 4 ori consecutiv (24-21, min. 58). Ultimele două goluri nu mai schimbă soarta meciului. 25-22, rezultat final, care prin jocul rezultatelor ne duce înapoi pe locul 4, cu 15 puncte.

CS Minaur Baia Mare – AHC Dunărea Călărași 25-22 (13-9)

Arbitri: Doru Manea și Radu Iliescu (București).

Observator: Ion Aldica (Bistrița Năsăud)

Aruncări de la 7 metri: 2-6 (transformate 0-4)

Minute eliminare: 6-10

CS Minaur: Portari – Bucătaru (10 intervenții; 1 de 7m), Răzvan Pop (cartonaș roșu); Jucători – Lazic 5 (5 goluri), Ragot (4), Căbuț (4), Haiduc (4), Halcă (3), Câmpan (1), Cristescu (2), Nagy (1), Mureșan (1),  Bușecan, Popescu, Sabou, Yuryi Pop, Botea. Antrenori: Raul Fotonea și Răzvan Pop.

Sursă info: www.minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA