AcasăActualitateHANDBAL MASCULIN – Patru sportivi de la CS Minaur, convocați la loturile...

HANDBAL MASCULIN – Patru sportivi de la CS Minaur, convocați la loturile naționale

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL MASCULIN  Conducerea tehnică a Federației Române de Handbal a programat pentru lunile decembrie 2017 și ianuarie 2018 acțiuni de pregătire pentru loturile naționale masculine. În perioada 18-23 decembrie echipa națională condusă de Xavier Pascual Fuertes va desfășura un cantonament de pregătire în Barcelona, în vederea participării la meciurile din grupa a treia preliminară a Campionatului Mondial din 2019, unde România va întâlni Italia, Ucraina și Insulele Feroe.

Pe adresa CS Minaur Baia Mare a sosit o convocare surpriză pentru portarul nostru Alexandru Bucătaru. Se pare că în ciuda vârstei, evoluțiile tânărului nostru jucător au atras atenția selecționerului care va duce la stagiul de pregătire din Spania în majoritate jucători care activează în Liga Zimbrilor.

Așa cum a declarat și în primăvară, la Baia Mare, cu ocazia meciului cu Serbia, în strategia de selecție și pregătire a lui Xavier Pasqual sunt cuprinși câteva zeci de jucători, monitorizați permanent. În acest sens, o selecționată divizionară a lotului lărgit, alcătuită din handbaliști tineri, până în 25 de ani, cu potențial de a promova în lotul național, va avea un stagiu de pregătire la Călărași, în perioada 2-4 ianuarie 2018. Clubul nostru are și de data aceasta onoarea de a furniza acestei selecționate divizionare nu mai puțin decât trei jucători. Este vorba despre  Robert Nagy, Albert Cristescu și același Alexandru Bucătaru, care după Spania va merge și la Călărași.

Marea surpriză o reprezintă convocarea ca antrenor principal la această selecționată divizionară a lui Raul Fotonea.

Aceste convocări sunt o confirmare a faptului că strategia managerială a clubului de a investi cu încredere jucători tineri, de perspectivă, dă roade și este apreciată și la nivelul conducerii tehnice a lotului național.

Mai mult, convocarea unui tehnician tânăr (al doilea ca vârstă în Liga Zimbrilor), arată că pariul conducerii clubului nostru pe tinerețe este pe cale să fie câștigat. Chiar dacă la nivel de club trecem printr-o perioadă mai dificilă, suntem convinși că strategia actuală va da roadele scontate pe termen mediu și lung și că în contextul condițiilor actuale această abordare este cea mai sănătoasă.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA