spot_img
AcasăEvenimentSportHANDBAL MASCULIN – Minaur Baia Mare a câștigat la Galați

HANDBAL MASCULIN – Minaur Baia Mare a câștigat la Galați

DISTRIBUIȚI

HCM Minaur s-a impus astăzi, 15 mai, în deplasare la ultima clasată, CSU Danubius Galați, scor 32-28, în cadrul etapei cu numărul opt din Play-out. La pauză, HCM Minaur a avut un avantaj de două goluri, scor 15-13.

Începutul partidei a fost unul echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal până la scorul de 4-4, moment după care HCM Minaur a marcat trei goluri consecutive, ducând scorul la 4-7. Diferența s-a păstrat și la mijlocul primei reprize, când HCM Minaur a condus cu 8-11. Echipa gazdă s-a apropiat la un singur gol cu cinci minute înainte de finalul primelor 30 de minute, scor 12-13. La pauză, HCM Minaur a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, scor 13-15.

Primul gol al reprizei secunde a fost marcat de gazde, după care au urmat trei goluri marcate, ducând scorul la 14-18. Această diferență de scor s-a păstrat în marea majoritate a reprizei secunde, care s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 28-32.

HCM Minaur: Răzvan Pop, Paul Simulescu – Marius Sadoveac (13 goluri), Albert Cristescu (4), Daniel Bera (4), Alexandru Sabou (3), Daniel Mureșan (2), Bogdan Mihai (2), Tudor Marta (2), Mihai Bușecan (1), Andrei Popescu (1).

Imediat după finalul partidei de la Galați, HCM Minaur a plecat spre Vaslui, unde va juca miercuri împotriva echipei locale, iar în cazul în care HCM Minaur se va impune va face un pas decisiv spre evitarea barajului de menținere în Liga Națională.

Sursa: minaur.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA