AcasăEvenimentSportLIGA NAȚIONALĂ – Minaur a reușit doar un egal la Galați, dar...

LIGA NAȚIONALĂ – Minaur a reușit doar un egal la Galați, dar calificarea se joacă luni în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

HCM Minaur a obținut doar un egal în deplasare la ultima clasată, CSU Danubius Galați, scor 25-25, în urma unui joc foarte echilibrat. La pauză, cele două echipe au intrat la vestiare tot la egalitate, scor 13-13.

În prima repriză, cele două echipe s-au luptat de la egal la egal, niciuna nereușind să se distanțeze la mai mult de un gol, iar la pauză s-a intrat la cabine cu scorul de 13-13.

Începutul reprizei secunde se desfășoară la fel ca și primul mitan, cu cele două echipe mergând de la egal la egal. HCM Minaur a reușit să se distanțeze la două goluri în minutul 35, scor 14-16. Diferența s-a dublat patru minute mai târziu, scorul fiind 15-19 în minutul 38. Oaspeții au revenit pe tabela de marcaj și s-au apropiat la un singur gol în minutul 44, scor 19-20, însă pentru puțin timp, deoarece HCM Minaur a reușit să marcheze trei goluri consecutive, ducând astfel scorul la 19-23.

Imediat după al treilea gol consecutiv, Albert Cristescu a primit cartonașul roșu (trei eliminări de două minute). Gazdele au marcat patru goluri consecutive și au egalat la 23 în minutul 53, iar în minutul 58 au condus la un gol diferență, scor 25-24. În ultimul minut de joc, HCM Minaur a reușit să marcheze, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 25-25.

În urma acestui egal, diferența dintre HCM Minaur și Dunărea Călărași în lupta pentru locul opt s-a diminuat la patru puncte. În etapa următoare, cele două echipe se vor întâlni la Baia Mare într-un meci care va decide ultima echipă care va accede în Play-off. Partida este programată pentru luni, 14 martie începând cu ora 19:45.

Sursa: minaur.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA