AcasăEvenimentSportHANDBAL. LIGA ZIMBRILOR - CS Minaur a pierdut deplasarea de la Suceava

HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR – CS Minaur a pierdut deplasarea de la Suceava

DISTRIBUIȚI

HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR Misiune foarte grea pentru CS Minaur Baia Mare, în deplasarea de la Suceava. În condițiile în care în preziua meciului Raul Fotonea a pierdut alți doi jucători importanți din angrenaj, pe Pierre Yves Ragot și Mihai Bușecan.

În lipsa lor, dar și a lui Daniel Mureșan, cel care și-a asumat o parte din acțiunile pe partea dreaptă a atacului nostru a fost Mihai Bogdan, care a și marcat primul gol al echipei noastre.

În minutul 5, când scorul ne era favorabil (1-2), Cristescu a primit o eliminare de două minute peste care am trecut cu succes primind un singur gol.

Au urmat însă alte trei goluri consecutive (2-5, min. 9) și o cursă de recuperare în timpul căreia Cristescu a mai primit încă o eliminare.

Din păcate, până spre sfârșitul reprizei, ori de câte ori am reușit să ne apropiem la un gol, sucevenii au refăcut avantajul, ducându-l chiar la la 4 goluri (6-5, min 14; 8-5, min. 17; 8-7, min. 22; 11-7, min. 27). Repriza s-a încheiat cu gol marcat de moldoveni și tot cu 3 goluri avans (13-10).

Suceava începe foarte bine a doua parte a meciului și mai pune 3 goluri pe tabelă (16-10, min. 32), goluri ce se dovedesc a fi decisive, scrie minaur.ro.

Minaur marchează în primele 10 minute ale reprizei doar două goluri, ambele prin Tudor Marta, insuficient în condițiile în care sucevenii își păstrează avantajul (18-12, min. 37).

Timp de aproape 5 minute nici una din echipe nu marchează, după care se merge cap la cap, cele două echipe marcând succesiv până în minutul 50 (22-17).

Nici ultimele 10 minute nu ne aduc mult mai aproape, chiar dacă Popescu își asumă responsabilitatea și rolul de lider marcând 5 goluri. Meciul se încheie cu scorul de 26-22.

Minaur joacă etapa viitoare pe teren propriu, având ca adversară pe CSM București.

Încă un meci greu, în condițiile în care un sfert din lot e la „infirmerie” (Ragot, Bușecan, Mureșan, Botea, Bodnărescu, Simulescu). Partida va avea loc joi 23 noiembrie, de la ora 18.15.

CSU Suceava vs CS Minaur Baia Mare 26-22 (13-10)

Arbitri Marius Ghiorghișor (București) și Vasile State (Buzău), Observator Ioan Furnea (Târgu Mureș).

Minute eliminare: 4-6

Aruncări de la 7 metri: 2-2 (transformate 2-2)

CS Minaur: Portari – Bucătaru, Răzvan Pop; Jucători: Popescu (6 goluri, 1 din 7m), Marta (4), Sabou (4, 1 din 7m), Halcă (3), Cristescu (2), Haiduc (1), Mihai (1), Lazic (1).

Sursa info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA