AcasăEvenimentSportHandbal. Liga Campionilor. Fetele lui Covaciu au pierdut și al doilea meci,...

Handbal. Liga Campionilor. Fetele lui Covaciu au pierdut și al doilea meci, dar în fața unei ”multinaționale”! „U” Jolidon Cluj-ETO Gyor 25-30 (13-20)

DISTRIBUIȚI

 

„U” Jolidon a pierdut şi a doua partidă din grupele Ligii Campionilor, 25-30, în faţa finalistei sezonului trecut, Gyor. Vicecampioana României a arătat însă un handbal bun, ridicându-se de multe ori la nivelul adversarei, care dispune de un lot mult mai valoros.
La fel ca şi în meciul cu Krim, diferenţa a fost făcută de începutul slab de meci pe care clujencele l-au avut. Emoţiile şi-au spus debutul, chiar dacă fetele antrenate de Gheorghe Covaciu au fost susţinute în permanenţă de o sală arhiplină, iar Gyor se desprindea după 8 minute la 6-1. Pericolul pentru poarta apărată de Petroczi şi Munteanu nu a venit însă de la Gorbicz, ci de la Lekic şi Loke, care au punctat împreună de 12 ori în prima repriză, în timp ce Senocico s-a bătut de una singură cu apărarea adversă. Plusul de valoare şi-a spus cuvântul, iar după primele 30 de minute Gyor avea un avantaj de 7 lungimi: 20-13.
În actul secund echipa antrenată de Gheorghe Covaciu s-a luptat de la egal la egal cu vicecampioana Europei, chiar dacă Loke stabilea la 4 minute de la reluare cea mai mare diferenţă de scor din acest meci (22-14). Treptat însă, neavând ce pierde, clujencele au evoluat mult mai dezinvolt, reuşind să se apropie pe tabelă la doar 4 goluri cu 7 minute înainte de final, nu înainte de a rata multe oportunităţi clare de gol, din postură de 1 la 1 cu Herr. „U” nu a putut să revină însă, dar are darul de a se fi luptat timp de 60 de minute cu echipă superioară valoric.
„U” Jolidon Cluj: Petroczi (7 intervenţii), Munteanu (8 intervenţii), Senocico 7 goluri, Tivadar 4, Dincă 4, Vădineanu 3, Chintoan 2, Safta 2, Cartaş 2, Paraschiv 1, Florea, Tetean, Ţurcaş
Eliminări: Ţurcaş, Cartaş, Senocico, Vădineanu
Antrenor: Gheorghe Covaciu
Gyor: Haraldsen (4 intervenţii), Herr (13 intervenţii), Loke 8 goluri, Lekic 8 (1 din 7m), Gorbicz 3 (1 din 7m), Amorim 3, Redei-Soos 3, Orban 3, Kovacsics 1, Radicevic 1, Tervel, Szepesi
Aruncări de la 7m: 4/2. Eliminări: Amorim
Antrenor: Martin Ambros (handbal-volei.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA