AcasăEvenimentSportHANDBAL - Juniorii III au câștigat cu CSS Sighișoara

HANDBAL – Juniorii III au câștigat cu CSS Sighișoara

DISTRIBUIȚI

Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur au câștigat în fața echipei CSS Sighișoara, scor 32-30 în al doilea meci din cadrul Turneului Final. La pauză, juniorii antrenați de Claudiu Clonovszki au avut cinci goluri în avantaj, scor 17-11.

Academia de Handbal Minaur a început mai bine jocul, având un avantaj de trei goluri încă din primele șapte minute, scor 5-2. Diferența s-a păstrat până în minutul 15, când echipa noastră a mărit avantajul la cinci goluri, scor 11-6. La pauză, cele două echipe au intrat la vestiare cu scorul de 17-11.

În a doua repriză, CSS Sighișoara a scăzut din diferență, apropiindu-se la doar două goluri în minutul 30, scor 20-18, iar mai apoi a egalat la 23 (min. 36). În minutul 37, CSS Sighișoara a intrat pentru prima dată în avantaj, scor 25-27. În minutul 47, CSS Sighișoara avea un gol în avantaj, scor 29-30, însă Academia de Handbal Minaur a câștigat partida după ce a marcat trei goluri consecutive, scor final 32-20.

În ultimul joc din faza grupelor, Academia de Handbal Minaur va juca împotriva echipei LPS Cluj, în timp ce CSS Sighișoara va juca cu LPS Vaslui.

CLASAMENT

1. LPS Cluj – 4 puncte (golaveraj +10)
2. LPS Vaslui – 2 puncte (golaveraj +3)
3. Academia de Handbal Minaur – 2 puncte (golaveraj -3)
4. CSS Sighișoara – 0 puncte (golaveraj -10)

sursă știre și foto academiadehandbal.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA