AcasăEvenimentSportHANDBAL. JUNIORI - Două meciuri pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur Baia...

HANDBAL. JUNIORI – Două meciuri pentru sportivii Academiei de Handbal Minaur Baia Mare în acest weekend

DISTRIBUIȚI

HANDBAL. JUNIORI Acest sfârșit de săptămână programează două meciuri pentru juniorii Academiei de Handbal Minaur, ambele în deplasare.

Juniorii III joacă la Satu Mare împotriva echipei LPS, în timp ce juniorii II vor juca împotriva celor de la CSS2 Baia Mare, într-o partidă considerată în deplasare.

Lideri ai clasamentului după disputarea celui de-al doilea turneu de sală, juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur se deplasează la Satu Mare cu gândul de a obține toate cele două puncte puse în joc, având în vedere faptul că gazdele se află pe ultima poziție cu -8 puncte (penalizări primite în urma nerespectării cerinței de vârstă).

Prima etapă a returului programează derby-ul băimărean dintre CSS2 Baia Mare și Academia de Handbal Minaur (duminică 11 februarie, ora 11:30), încheiat nedecis, scor 29-29 în deschiderea sezonului 2017/2018.

În clasamentul momentului, Academia de Handbal Minaur ocupă primul loc, cu 25 de puncte în zece meciuri. În timp ce CSS2 Baia Mare ocupă locul patru, cu 21 de puncte.

O noutate în ceea ce privește lotul juniorilor îl reprezintă Doru Oghinciuc. Un portar transferat în această săptămână de la LPS Târgu Mureș. Doru este component al lotului național de cadeți.

sursa info Academia de Handbal Minaur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA