AcasăEvenimentSportHANDBAL. JUNIOARE III - CS Phoenix Baia Mare, locul 7 la turneul...

HANDBAL. JUNIOARE III – CS Phoenix Baia Mare, locul 7 la turneul final

DISTRIBUIȚI

HANDBAL. JUNIOARE III Echipa de junioare III a clubului Phoenix Baia Mare s-a clasat pe locul 7 la turneul final al Campionatului naţional desfăşurat la Comăneşti în perioada 31 mai – 4 iunie. Este un rezultat onorant pentru că la această competiţie au participat 74 de echipe din întreaga ţară.

Junioarele antrenate de Magda Kovacs au avut un parcurs excelent în faza grupelor şi în cele două turnee semifinale (disputate la Craiova şi Cisnădie), în cele 23 de meciuri desfăşurate fiind neînvinse (22 victorii şi un egal).

La turneul final CS Phoenix a pierdut cele trei meciuri din grupă, 24-27 cu Danubius Galaţi, 21-32 cu Chimia Rm. Vâlcea şi 19-20 cu CSM Bucureşti (la acest ultim joc o „contribuţie” însemnată având şi cuplul de arbitre, care a inventat o aruncare de la 7 metri în favoarea echipei bucureştene cu 5 secunde înainte de final).

Principalele marcatoare din acest sezon ale echipei băimărene, Daria Trantea şi Oana Borş, nu au putut să-şi ajute prea mult colegele la Comăneşti, ambele confruntându-se cu probleme medicale.

Cu toate acestea CS Phoenix a câştigat ultimul meci la turneul final, cel pentru locurile 7-8, în faţa echipei LPS Iaşi, scor 19-18 (13-10).

Clasament final Junioare III

CS Chimia Rm. Vâlcea
CS Danubius 2010 Galaţi
ASC Corona 2010 Braşov
CSŞ Slobozia
CSM Bucureşti
CS Handbal Art Galaţi
CS Phoenix Baia Mare
LPS Iaşi

info şi foto csphoenix.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA