AcasăEvenimentSportHANDBAL – Inal Aflitulin a semnat cu o echipă din Bundesliga (Premieră...

HANDBAL – Inal Aflitulin a semnat cu o echipă din Bundesliga (Premieră ActualMM.ro)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inal Aflitulin este cel de-a treilea jucător al echipei Minaur care părăsește gruparea în ultima perioadă. După ce Ionuț Ramba a plecat în Bundesliga, iar Cristian Ghiță la HC Odorhei, Inal Aflitulin a semnat deja cu echipa Bergischer HC. Potrivit presei germane, acesta și-a pus semnătura pe contract. însă cei din conducerea clubului Minaur refuză să îi elibereze cartea verde. Astfel, reprezentanții echipei Bergischer HC s-au adresat EHF pentru a semnala situația.


Toate aceste detalii nu vin numai din partea conducerii clubului campioanei României, ci din partea clubului la care va ajunge curând Inal Aflitulin.

UntitledLa fel ca și în cazul lui Ionuț Ramba, plecările din vestiarul Minaurului se află mai repede din alte surse decât de la reprezentanții clubului băimărean.

Presa din Germania a anunțat venirea în Bundesliga a lui Inal Aflitulin încă din 12 noiembrie. Până astăzi însă la Minaur Baia Mare este liniște privind situația jucătorului rus cu toate că acesta este așteptat curând la echipa din Bundesliga.

VEZI AICI ÎN EXCLUSIVITATE CINE A MAI DEMISIONAT DE LA MINAUR.

Sursa foto: www.minaur.ro

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA