spot_img
AcasăEvenimentSportHANDBAL - HCM Minaur Baia Mare, înfrângere la HC Vaslui

HANDBAL – HCM Minaur Baia Mare, înfrângere la HC Vaslui

DISTRIBUIȚI

HCM Minaur a pierdut în deplasare la HC Vaslui, scor 31-27. Vasluienii  au condus în prima repriză în majoritatea timpului la 2-3 goluri. HCM Minaur s-a apropiat la un singur gol, scor 10-9, însă HC Vaslui a marcat patru goluri consecutive, ducând scorul la 14-9. La pauză, cele două echipe au intrat la vestiare cu scorul de 16-11.

HCM Minaur a început excelent repriza secundă, marcând trei goluri consecutive, scor 16-14. Diferența de 2-3 goluri s-a menținut până la mijlocul reprizei secunde, când HCM Minaur a egalat la 20. Cu nouă minute înainte de finalul jocului scorul era egal, 24-24, însă HC Vaslui a marcat trei goluri consecutive (scor 27-24) și se desprinde astfel decisiv. La final, scorul a fost 31-27 în favoarea Vasluienilor.

Etapa următoare, ultima din Liga Națională, HCM Minaur primește vizita echipei CSM Ploiești. Partida va avea loc sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 17.00.

În clasament, HCM Minaur și HC Vaslui se află la egalitate de puncte (33), iar dacă egalitatea se va păstra și la sfârșitul etapei viitoare, primul criteriu de departajare vor fi punctele obținute în meciurile directe, situație în care HCM Minaur se află în avantaj (2 victorii și un egal). HC Vaslui are o singură victorie (cea de azi) și un egal.

sursă știre minaur.ro

foto arhivă

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA