AcasăEvenimentSportHANDBAL - HCM Baia Mare, după ultimul meci din acest sezon susținut...

HANDBAL – HCM Baia Mare, după ultimul meci din acest sezon susținut pe teren propriu

DISTRIBUIȚI

HCM Baia Mare și-a luat rămas bun de la proprii suporteri cu o victorie spectaculoasă obținută aseară în fața celor de la HC Zalău.

Suporterii, alături de cei din galerie, au făcut ca atmosfera din Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare să fie una minunată, aceștia încurajând echipa din primul minut al meciului până la ultimul.

Jucătoarele HCM Baia Mare au susținut ultima partidă din acest sezon în fața propriilor suporteri. Cu o victorie de necontestat în fața Zalăului, băimărencele și-au adus mulțumirea față de public.

poza hcm2„Meciul a fost un prilej de a face un ultim joc pe teren propriu. Cred că a fost un spectacol agreabil”, a spus Aurelian Roșca, antrenorul principal al HCM Baia Mare.

„Mulțumim și publicului băimărean. Este un public fantastic. Întotdeauna ne-a împins de la spate și a contat foarte mult pentru noi”, a spus căpitanul HCM-ului, Valentina Ardean Elisei.

poza hcm3Odată calificată în Final Four-ul Cupei României la Handbal Feminin, HCM Baia Mare și-a propus un obiectiv important.

„Sperăm să jucăm cel mai bun handbal pe care putem să îl facem cu echipa noastră, cu acest minunat nucleu. Este un grup deosebit, jucătoare cu caracter mare. Și vrem să ne bucurăm de fiecare moment când suntem împreună”, a spus Aurelian Roșca.

„Sunt de acord cu ceea ce a zis domnul profesor. Sunt de acord cu dânsul”, a mai adăugat Valentina Ardean Elisei.

Final Four- ul Cupei României va avea loc în perioada 20 – 21 mai în Cluj Napoca.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA