AcasăEvenimentSportHANDBAL FEMININ - România a ocupat locul 4 la CE Under...

HANDBAL FEMININ – România a ocupat locul 4 la CE Under 17 din Macedonia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipa de junioare a României a ocupat, în cele din urmă, locul 4 la Campionatele europene de handbal feminin (Under 17) din Macedonia, un rezultat meritoriu pentru foarte tinerele eleve antrenate de fosteșe mari campioane Mariana Târcă, ex-băimăreanca Nadina Dumitru și Luminița Huțupan.

Duminică, la Skopje, în meciul pentru locul 3, Ungaria a dispus cu 34-31 de echipa țării noastre, după ce româncele au condus la pauză cu scorul de 19-17. Remarcabil este faptul că handbalistele din Ungaria au beneficiat de nu mai puțin de 14 lovituri de la 7 m, din care au transformat 10, în timp ce echipa română a avut doar 5 asemenea oportunități de a marca, toate reușite.

Pentru România au înscris Maria Sorina Tîrcă – 10 goluri, Daria Bucur – 7, Alexandra Munteanu – 4, Teodora Popescu, Elena Verde și Eugenia Lăcătuș – câte 2, Bianca Dinuț, Ioana Banciu, Maria Petruș, Diana Badea – câte 1.

În partida cu Ungaria, cea mai bună handbalistă a României a fost Daria Bucur. Cu 10 goluri înscrise în acelaşi joc, Sorina Tîrcă a devenit golghetera competiției.

Finala pentru medalia de aur, arbitrată de româncele Cristina Năstase și Simona Raluca Stancu, s-a disputat între Danemarca și Rusia, victoria revenind handbalistelor daneze cu scorul de 25-24.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA