AcasăEvenimentSportHANDBAL FEMININ - CS Minaur întâlnește astăzi echipa celor de la CS...

HANDBAL FEMININ – CS Minaur întâlnește astăzi echipa celor de la CS Universitatea de Vest Timișoara, la Baia Mare

DISTRIBUIȚI

HANDBAL FEMININ Etapa a 10-a a Diviziei A, seria B, la handbal feminin programează miercuri, 15 noiembrie, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare, cu începere de la ora 16.00 meciul dintre liderul clasamentului, CS Minaur Baia Mare și CS Universitatea de Vest Timișoara.

Echipa oaspete a pornit la drum în această ediție de campionat sub o nouă formă organizatorică, revenind sub tutela Universității timișorene cu un proiect care, conform aspirațiilor conducerii clubului, să readucă handbalul universitar feminin timișorean în elită în următorii doi, trei ani. Lotul actual este unul foarte tânăr, cu dorință de afirmare, dovadă fiind chiar  rezultatele de până acum. Studentele timișorene ocupă poziția a 9-a, cu 4 victorii și 5 înfrângeri și 12 puncte. Demn de remarcat că toate jucătoarele sunt totodată și studente în cadrul UVT.

Băimărencele în schimb sunt pregătite să obțină o nouă victorie pe teren propriu și să facă încă un meci frumos în fața propriilor suporteri, un nou pas înainte în cursa pentru promovarea în prima ligă. Minaur a câștigat toate meciurile de până acum, ultima în deplasare la ACS Corona 2010 Brașov. Din păcate, cu toate că are toate formele legale întocmite și are drept de joc, noua achiziție Yelena Avdekova nu va fi aptă de joc probabil până la sfârșitul acestui an din cauza unei afecțiuni respiratorii care o va ține departe de teren până la însănătoșire. De asemenea, din cauza accidentului suferit în ultimul meci (arcada spartă), este incertă și prezența Yuliei Poradnik.

„Mâine vom juca cu o echipă destul de tânără, dar cu jucătoare foarte ambițioase. Vom aborda acest meci la victorie și vom face tot posibilul pentru a practica un handbal frumos, pe placul suporterilor băimăreni, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină.” – a declarat înaintea meciului Simona Maior Pașca, antrenorul principal al echipei noastre.

Meciul va fi arbitrat de cuplul G. Beldiman/A. Moldoveanu din Arad. Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului între orele 9.00 -15.00 sau de la casa de bilete, de la ora 15.00.

Sură info și foto: CS Minaur

 

Citește și: 

http://2.actualmm.ro/amical-terminat-prost-nationala-de-fotbal-romaniei-fost-invinsa-crunt-de-catre-olanda-scor-3-0/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA