AcasăEvenimentSportHANDBAL – Doi sportivi ai CS Minaur, convocați la naționalele de tineret

HANDBAL – Doi sportivi ai CS Minaur, convocați la naționalele de tineret

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL  Doi sportivi ai Clubului Sportiv Minaur au fost convocați la naționalele de tineret a României. Este vorba de Andreea Tecar, componentă a echipei de handbal feminin și Robert Nagy, care joacă pentru echipa de handbal masculin.

 Andreea Tecar va fi la naționala de tineret în perioada 5-19 decembrie și va participa la un stagiu de pregătire la Izvorani, după care se va deplasa la Astrahan (Rusia) pentru a juca cu lotul național la un turneu de pregătire.

HANDBAL

Robert Nagy va merge la naționala de tineret în perioada 26 decembrie 2016 – 9 ianuarie 2017, alături de care va participa la un turneu de pregătire în Barcelona, după care va susține jocuri de calificare pentru Campionatul Mondial din 2017.

HANDBAL

„Ne bucură convocările celor doi sportivi la loturile naționale, deși considerăm că în cadrul clubului nostru sunt elemente care ar merita să fie în atenția Federației Române de Handbal pentru acțiunile loturilor naționale, dar atâta timp cât antrenorul federal este și antrenorul echipei Dinamo București la feminin, înțelegem modul în care se face selecția sportivelor.” a declarat Ionuț Marta, director general CS Minaur.

Sursă info și foto: www.minaur.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA