spot_img
AcasăEvenimentSportHandbal. Deputatul Nicolae Bud a îmbrăcat junioarele de la CS Seini!

Handbal. Deputatul Nicolae Bud a îmbrăcat junioarele de la CS Seini!

DISTRIBUIȚI

Junioarele de la Clubul Sportiv Seini au primit echipamente noi cu ajutorul deputatului Nicolae Bud. Acesta a sponsorizat echipa cu 16 tricouri și șorturi, care au fost înmânate direct sportivelor, vineri, 16 martie, la Sala Sporturilor ”Gelu Cărăbăț” din oraș. În cadrul evenimentului au fost prezenți primarul orașului Seini, Zamfir Adoreanu Kraiger, Gabriela Tulbure din partea Consiliului Local, Dan Costantea, director Grup Școlar Agricol “Ion Ionescu de la Brad” și ing. Bodea Octavian, directorul SC Avimar SRL Seini.

„Îi mulțumim domnului deputat pentru sprijinul acordat Și dorim să fie în continuare alături de noi. Sperăm să ne poarte noroc la urmatoarele meciuri la care vom participa cu echipa. Avem nevoie de cât mai mulți oameni ca și domnul deputat să ridicăm sportul seinean și maramureșean” a declarat Aurica Mihalache, antrenor.

“Ne bucurăm că domnul deputat care, în calitate de președinte al HCM Baia Mare și-a îndreptat atenția și asupra tinerelor talente din Seini, de la secția handbal. Pe lângă faptul că este un sprijin material, este și unul moral pentru o echipă care este calificată și care va juca în campionatul național de juniori. Sperăm să obținem rezultate frumoase și să putem spune că și domnul Bud a contribuit la aceste reușite”, a spus primarul Adoreanu.

“M-am bucurat și eu pentru bucuria pe care le-am produs-o acestor minunate fete și promit că lucrul acesta nu va rămâne unul singular”, a declarat deputatul Nicolae Bud.

G. Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA