AcasăActualitateHANDBAL - CS Minaur și-a asigurat locul în Play-Off după egalul cu...

HANDBAL – CS Minaur și-a asigurat locul în Play-Off după egalul cu cei de la AHC Potaissa Turda

spot_img

DISTRIBUIȚI

HANDBAL   CS Minaur Baia Mare și-a apărat terenul în fața celor de la AHC Potaissa Turda. Determinarea, lupta pentru victorie, dar și sprijinul suporterilor și-au pus amprenta pe o confruntare decisivă, dar și dificilă pentru echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou. La acestea s-au mai adăugat paradele portarului Aliaksandr Markelau, iar egalul obținut în fața echipei care a adus anul trecut trofeul Challenge Cup în România a fost cât o victorie ( scor 28-28).

Partida dintre CS Minaur Baia Mare și AHC Potaissa Turda a debutat cu lansarea oficială a imnului echipei, momentul artistic fiind pus în operă de către Călin Ionce și Marcel Mache Mîrza. Fluierul de start al partidei le-a aparținut turdenilor care în minutul 17 s-au desprins deja la 3 goluri (scor 8-11). Au urmat paradele magistrale ale lui Aliaksandr Markelau, iar Minaur Baia Mare marchează prin Alexandru Csepreghi și Georgel Haiduc, astfel că prima repriză se termină la egalitate (scor 16-16).

Începutul reprizei a doua le aparține băimărenilor, dar cu tirurile de tun reglate, Potaissa Turda reușește să se desprindă din nou. Astfel că, cu 10 minute înainte de finalul partidei, turdenii înscriu pentru aceeași diferență de două goluri cu care erau obișnuiți deja de la mijlocul actului secund. Minaur Baia Mare se mobilizează însă, nu se predă ușor și în minutul 55 preia conducerea ( scor 27-26), prin reușita lui Brajovic Vojislav. Finalul de partidă a fost unul care a ținut suporterii cu sufletul la gură.

Alexandru Csepreghi ratează execuția de la 7 metri, timp în care Potaissa Turda egalează prin golul înscris de Răzvan Pavel. Ratează și Brajovic Vojislav și Turda preia conducerea prin Georgel Cîntec. Cu trei secunde înainte de finalul partidei, Călin Căbuț își asumă jocul de unul singur, însă este faultat la mijlocul terenului de Ionuț Rotaru. Arbitrii îl sancționează pe jucătorul echipei Potaissa Turda cu cartonaș albastru, și Minaur Baia Mare egalează de la 7 metri printr-o execuție perfectă a lui Andrei Popescu.

CS Minaur Baia Mare: Țenghea, Markelau; Alexandru Csepreghi (9 goluri), Brajovic Vojislav (5 goluri), Georgel Haiduc (5 goluri), Andrei Popescu (3 goluri), Predrag Vujadinovic (2 goluri), Leonard Ștefan (2 goluri), Călin Căbuț (1 gol), Albert Cristescu (1 gol), Robert Nagy, Sergiu Makaria, Daniel Mureșan, Tudor Botea, Yurii Pop, Benjamin Szabo.

Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Etapa următoare, Minaur Baia Mare va juca pe terenul celor de la CS Dinamo București. Partida este programată să se desfășoare joi, 6 decembrie.

 

Sursă: Minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA