spot_img
AcasăEvenimentSportHandbal. CMU. Corespondență din Brazilia: România a învins Uruguay și e sigur...

Handbal. CMU. Corespondență din Brazilia: România a învins Uruguay și e sigur în lupta pentru o medalie

DISTRIBUIȚI

Naționala universitară a României a disputat a patra partidă din cadrul Campionatului Mondial Universitar care se desfășoară la Blumenau în Brazilia. Adversara din această noapte i-a fost echipa stzatului Uruguay, pe care a învins-o, așa cum era de așteptat, la pas, fără să se forțeze, scor 34-21 (19-10).
România a jucat cu cei doi portari Paula Visan și Elena Voicu, jucătoare de câmp fiind:  Joldes Roxana 8 goluri, Dincu Andreea 6, Esanu Nicoleta 5, Adespii Andreea 4, Rahnea Roxana 4, Irimia Raluca 3, Leahu Laura 2, Patuleanu Mihaela 2, Tudor Nicoleta .
Meciul a fost echilibrat in primele 20 de minute, Uruguay chiar conducand in minutul 10 cu 6 – 4. Din minutul 20 am schimbat registrul tactic trecand la aparare 5-1 agresiva, Nicoleta Esanu incurcand circulatia de jucatoare  si minge, declansand contraatacuri si mingi utile pentru faza a 2-a, cu care ne-am desprins decisiv pe tabela de marcaj. Mentionam ca Nicoleta Tudor a fost menajata in aceasta partida, ea acuzand dureri la bratul de aruncare.
Gandurile noastre sunt pentru meciul decisiv de maine, o victorie impotriva gazdelor dandu-ne posibilitatea sa luptam cu Cehia, din nou, pentru titlul mondial universitar. Cehia, in seara aceasta, a invins cu 35 -27 (16-15) o Brazilie foarte motivata si bine asezata in teren, cu o aparare 3-3 foarte agresiva, desprinderea Cehiei producandu-se in ultimele 10 minute, cand Brazilia a riscat totul.
Speram ca maine sa aducem iubitorilor de handbal din Romania o veste buna!
Din Blumenau, Victor Mihailescu, conducator delegatie

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA