AcasăAdvertorialeHAI LA PETRECERE - Mahmut Orhan vine la Club Athos

HAI LA PETRECERE – Mahmut Orhan vine la Club Athos

spot_img

DISTRIBUIȚI

HAI LA PETRECERE Sâmbătă, 20 august, Club Athos din Baia Mare vă așteaptă la o seară de neuitat alături de Mahmut Orhan, autorul mega – hitului Feel. Dj-ul turc va aborda stilurile lui preferate: deep house, indie dance, nu disco.

HAI LA PETRECERE Pentru rezervări puteți suna la numerele de telefon: 0749 901 143 // 0741 060 445. Mahmut Orhan s-a născut în Bursa în 1993 și locuiește actualmente în Istanbul. Preferă stilurile Deep House și Indie Dance, reușind astfel să își pună în valoare talentul și creativitatea, ajungând în scurt timp să colaboreze cu cele mai mari case de discuri: Armada, Ultra Music, Spirit Soul Records, Rikodisco.
Primul succes l-a înregistrat în 2012 cu “Fringe”, după care au urmat piese ca “Undesirable Life”, “Game Of Thrones remix”, “Every Day”, “Crash”, “Age of Emotions”, “Self Control” sau “Vesaire”. Colaborarea cu Sena Sener și lansarea în acest an a hitului “Feel” care a strâns peste  20 milioane de vizualizări pe Youtube, aflat de săptămâni bune pe primul loc în topurile din Grecia și Bulgaria, îi aduce rapid lui Mahmut recunoașterea talentului și multe concerte internaționale.
Cu Mahmut Orhan vă puteți întâlni sâmbătă, 20 august, la Club Athos din Baia Mare.
HAI LA PETRECERE mahmut orhan club athos
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA