spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICHai că se poate! Viitorii parlamentari nu vor mai fi cazaţi la...

Hai că se poate! Viitorii parlamentari nu vor mai fi cazaţi la hoteluri! Se anunță o reducere a cheltuielilor cu 60%!

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a anunţat că a decis să blocheze procedurile pentru un nou caiet de licitaţie pentru servicii hoteliere, iar viitorii deputaţi vor primi o sumă pentru a-şi plăti chiria în Bucureşti şi nu vor mai sta la hoteluri, care sunt prea costisitoare.
Zgonea a precizat că, în acest fel, cheltuielile pentru cazarea parlamentarilor în Bucureşti se vor reduce cu circa 60%.
„O să propun ca o măsură importantă pentru reforma statului şi a Parlamerntului ca, de la 1 ianuarie, să facem o reducere a cheltuielilor parlamentare cu privire la cazare şi vom da câte o suma fiecărui parlamentar să-şi găsească un loc în care sa locuiască în Bucureşti, aşa cum fac toţi parlamentarii în toata Europa. Cheltuim foarte mult cu cazarea la hoteluri”, a spus Zgonea.
Preşedintele Camerei a precizat că a anunţat şi secretarul general al Camerei că nu va deschide procedurile pentru a începe o licitaţie de la 1 ianuarie 2013 privind achiziţia de servicii hoteliere pentru deputaţi.
„Mergem pe varianta în care toţi parlamentarii vor primi o sumă fixa, transparentă, cu care îşi vor căuta un loc în care să poată locui în Bucureşti. Cu ocazia asta vom avea peste 450 de proprietari de apartamente din Bucuresti care vor putea să închirieze oficial. Vor fi taxe plătite la stat, vor fi câteva locuri de muncă făcute, vom reduce cheltuielile cu aproape 60%”, a spus Zgonea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA