AcasăActualitateSocialGUVERNUL ROMÂNIEI A APROBAT - 5646 mii lei alocați județului Maramureș...

GUVERNUL ROMÂNIEI A APROBAT – 5646 mii lei alocați județului Maramureș pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap

spot_img

DISTRIBUIȚI

GUVERNUL ROMÂNIEI A APROBAT suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017. Asta, pentru susținerea sistemului de protecție a copilului, dar și susținerea centrelor publice pentru persoanelor adulte cu handicap. Este vorba despre suma de 239.880 mii lei.

Prefectul Vasile Moldovan a declarat că suma a fost alocată din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pentru acest an, și alocarea acestora bugetelor locale ale unităților administrativ-teritoriale.
Județul Maramureș a primit 5646 mii lei, din care 4118 mii lei pesnttru susținerea sistemului de protecție a copilului și 1528 mii lei pentru susținerea centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, a mai precizat reprezemtantul Guvernului în teritoriu. Ordonatorii principali de credite, răspund de modul de utilizare a sumei alocate, în conformitate cu dispozițiile legale.

Informații furnizate de către Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Citește și: http://2.actualmm.ro/chereches-singurul-din-administratie-premiat-de-uapr-primarul-baimarean-onorat-cu-distinctia-prieten-al-artelor-la-premiile-uniunii-artistilor-plastici-din-romania-2016-la-r/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA