AcasăAlteleEconomicPROIECT DE HOTĂRÂRE - Program de stimulare pentru cumpărarea de maşini noi

PROIECT DE HOTĂRÂRE – Program de stimulare pentru cumpărarea de maşini noi

DISTRIBUIȚI

Guvernul României va discuta joi un proiect de hotărâre referitor la un program de stimulare pentru cumpărarea de autoturisme noi.

Guvernul va discuta, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre pentru completarea normelor de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă 66/2014 privind aprobarea programului de stimulare a cumpărării de autoturisme noi, se arată într-un comunicat al Executivului.

Prin acest proiect de hotărâre se prevede că, pentru anul 2018, plafonul garanţiilor care pot fi emise potrivit OUG 66/2014 este de 10 milioane de lei, din diferenţa neutilizată din plafonul alocat pentru 2017.

‘Ţinând cont de faptul că menţinerea programului în portofoliul de programe guvernamentale active cu garanţia statului este importantă pentru asigurarea continuităţii şi coerenţei politicilor publice, se propune un nivel al plafonului garanţiilor care pot fi emise în anul 2018 în sumă de 10 milioane lei din diferenţa neutilizată din plafonul alocat pentru anul 2017’, se arată în nota de fundamentare a acestui proiect de hotărâre.

Sursa info Agerpres

citeşte şi CU TEMA CENTENARUL MARII UNIRI – Peste cinci milioane de lei acordați de Ministerul Culturii pentru 89 de proiecte din Maramureș

PRIMARUL CĂTĂLIN CHERECHEȘ ESTE FERM –  “În Baia Mare, nu se desființează nici o clasă”

Poate te interesează şi CINE TREBUIE SĂ SE GRĂBEASCĂ LA ANAF –  Zilele de 25 şi 26 ianuarie, două termene fiscale importante

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA