AcasăActualitatePoliticGuvernul a murit!

Guvernul a murit!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Când vii dinspre centru în Piaţa Victoriei, vezi pe dreapta – chiar dacă nu eşti “de dreapta” – clădirea guvernului concepută de arhitectul Duiliu Marcu şi construită în anii ’40.

Dacă vii de la şosea, dinspre cartierul Primăverii, chiar dacă, asemenea “noilor” locatari, nu eşti “de stânga” pentru că nu mai e “de bon ton”, pe partea stângă vezi tot clădirea ce găzduieşte astăzi guvernul aşa-zis TEHNOCRAT.

Dar ce vezi dacă vii nici dinspre stânga şi nici dinspre dreapta, ci direct din Filantropia? Păi, vezi un catafalc enorm, acoperit de un uriaş stindard tricolor. Sute de metri, poate câteva pogoane de pânză acoperă sicriul în care zace guvernul.

De Crăciun, prim-ministrul Cioloş (al cărui nume tradus în maghiară înseamnă “înşelătorul”) şi-a ales un decor premonitoriu pentru guvernul lui compus din slugi ale străinătăţii, birocraţii Europei cu nume de români care veghează ca nu cumva să fie lezate interesele multinaţionalelor.

Guvernul care nu-i, guvernul nu-i în vacanţă de sărbători, guvernul e mort, el a decedat. Guvernul României e mort! Fie-i ţărâna uşoară! Trăiască România! Amin!

P.S. Stă mărturie această fotografie!

Eugen Mihăescu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA