AcasăEvenimentGREVĂ - Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au protestat

GREVĂ – Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au protestat

spot_img

DISTRIBUIȚI

Comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş au declanşat o grevă spontană. Timp de mai bine de o oră, toţi angajaţii au stat în faţa instituţiei în semn de protest faţă de salariile care sunt mult mai mici comparativ cu insitutţii similare de control din ţară.

“Acesta este un protest spontan desfăşurat de comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Maramureş pentru susţinerea drepturilor salariale. Ne dorim înlăturarea discrepanţelor între salariile din Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi alte instituţii cu atribuţii de control similare”, a declarat Cristina Mardar, comisar superior şi reprezentant al sindicatului în cadrul CJPC Maramureş.

Pe lângă salarii, deşi aceasta este cea mai ardentă problemă, angajaţii CJPC mai au şi alte probleme şi revendicări.

”În afară de salarii mai există şi problema personalului, deci nu există personal care să ne ajute în desfăşurarea atribuţiilor noastre de serviciu în afară de comisarii cu funcţii de execuţie şi respectiv comisarii şefi adjuncţi. Am avea nevoie şi de alte persoane dar nu aceasta este cea mai importantă problemă. Pentru noi cea mai importantă problemă este acum cea a salariilor, asimilarea cu salariile din alte instituţii cu atribuţii de control similare care au un nivel de salarizare dublu faţă de cel existent în Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor”, a mai precizat reprezentantul sindicatului.

Greva spontană de miercuri, 8 iunie nu a rezolvat problemele comisarilor CJPC astfel că şi joi este posibil ca activitatea instituţiei să fie întreruptă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA