AcasăEvenimentSportGREU DE TOT - CSM București a smuls un egal acasă în...

GREU DE TOT – CSM București a smuls un egal acasă în confruntarea cu Larvik

spot_img

DISTRIBUIȚI

GREU DE TOT CSM Bucureşti şi Larvik au terminat la egalitate, 26-26, într-un meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor. Echipa lui Aurelian Roşca a suferit mult, dar a salvat un punct, după ce în minutul 58 era condusă cu 26-23.

Larvik a venit la Bucureşti doar cu 13 handbaliste şi trei piese de bază lipsă, dar CSM nu a profitat la maximum de aceste detalii. Din contră, echipa a ratat startul, a comis câteva erori chiar în primele minute şi s-a văzut condusă cu 3-1.
Majda Mehmedovic a înscris în minutul 7 pe un contraatac, care a avut darul de a aprinde o scânteie de care echipa avea nevoie. A venit apoi şi un 7 metri apărat de Paula Ungureanu, iar lucrurile păreau că intră în normal. Fetele lui Aurelian Roşca au avut câteva minute foarte bune şi s-au desprins la 9-5 (min. 19). Dar Larvik nu s-a predat şi a continuat să creadă în şansa ei. Profitând de alte erori din tabăra campioanei României, adversara a egalat neaşteptat la 10-10 (min. 25).
Paula Ungureanu a oferit momentul primei reprize, dublă paradă, dar echipa mai conectată la joc a fost tot Larvik, care a intrat în avantaj la cabine: 13-12.
Norvegiencele au anihilat foarte bine jocul cu pivotul al echipei CSM Bucureşti şi a închis mai toate culoarele spre poarta danezei Toft, care a avut de prins câteva mingi relativ uşoare în ultimele 10 minute ale primei reprize.

Campioana României nu şi-a revenit nici după pauză, iar pentru câteva minute meciul s-a transformat într-un duel între Paula Ungureanu şi Larvik. Portarul român a avut câteva parade incredibile şi a limitat proporţiile scorului. Larvik s-a desprins însă la 4 goluri, 16-12, 17-13, 18-14, iar situaţia a devenit din ce în ce mai dificilă.

După un concurs de ratări şi erori ale ”tigroicelor”, Gnonsiane Niombla a luat jocul pe cont propriu, iar cu trei goluri în 3 minute a readus CSM în joc, 20-21 (min. 46). Ba chiar, gazdele au restabilit egalitatea prin Gullden, dar precipitarea la finalizare s-a menţinut, iar Larvik a luat din nou viteză, 21-24 (min. 54). Diferenţa de 3 goluri s-a înregistrat şi în minutul 58, când Aurelian Roşca a solicitat ultimul time-out.

Pe o răbufnire de ultim moment, CSM Bucureşti a înscris trei goluri la rând şi a scos un punct care ar putea însemna mult în economia grupei. Oricum, trupa lui Aurelian Roşca a bătut pasul pe loc cu Larvik, având de recuperat în ierarhia grupei.

CSM Bucureşti – Larvik 26-26 (12-13)

Ungureanu, Grubisic, Iordache – portari; Gullden 7, Curea, Dache, Ayglon 4, Bazaliu, Brădeanu, Torstensson 5, Martin 2, Manea, Niombla 5, Lobach, Mehmedovic 3, Bohme. Amtrenor: Aurelian Roşca

Toft, Hasanic, Dias Moreschi – portari; Anja Hammerseng-Edin 1, Frafjord, Gro Hammersend-Edin 2, Riegelhuth 5, Johansen, Breistol 4, Lowe, Stange 3, T. Mork 3, Kurtovic 7.

Antrenor: Tor Odvar Moen (prosport.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA