AcasăActualitate112GRENADĂ PE GRĂNICERILOR – „Murim oameni buni! Zburăm în aer!” (VIDEO)

GRENADĂ PE GRĂNICERILOR – „Murim oameni buni! Zburăm în aer!” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

GRENADĂ PE GRĂNICERILOR   Agitație în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare. Joi, 13 octombrie, la orele serii, doi copii au găsit…o grenadă în apropierea blocului care aparținea jandarmeriei. Se pare că aceștia s-ar fi jucat cu obiectul găsit o vreme, apoi l-au dus acasă, pe strada Grănicerilor, pentru a-l arăta părinților. Aceștia au alertat autoritățile.

 

Părinții unuia dintre copii s-au panicat și au apelat 112. La fața locului și-au făcut imediat apariția geniștii, trupe antitero și jandarmii, relatează Kate Claudia, o cititoare a ziarului Actualmm. Au scos bomba din casă, și până la verificarea ei, o mare parte din strada Grănicerilor a fost imediat blocată, traficul fiind deviat timp de câteva ore. Forțele de intervenție au preluat grenada în condiții de siguranță, pentru a fi evitată o posibilă tragedie.

Tot cititoarea noastră a filmat o parte din desfășurarea de forțe.

Băimărenii care locuiesc pe strada Grănicerilor au ieșit în stradă pentru a urmări mai îndeaproape scena ruptă parcă din filme. Mulți dintre ei au încercat să filmeze intervenția autorităților, pe fundal exprimându-și îngrijorarea pentru siguranța lor: „Murim oameni buni! Zburăm în aer!”. O astfel de înregistrare a fost postată pe rețeaua de socializare Facebook de către jurnalistul Vasile Dale.

În urma verificărilor s-a dovedit că grenada era fără focos și cel mai probabil era folosită pentru exercițiu, pe vremea când funcționa jandarmeria în apropierea Inspectoratului de Jandarmi de astăzi.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA