AcasăNews AlertGRAV - Doi barbati din Dolj si-au dat cu toporul in cap...

GRAV – Doi barbati din Dolj si-au dat cu toporul in cap in Borsa

DISTRIBUIȚI

Poliţia Borşa a fost sesizată ieri dimineaţă, în jurul orei 06.00, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, despre faptul că, pe strada Libertăţii din oraş, în zona Pieţei, se află o persoană rănită grav în zona capului.

O echipa operativă, formată din poliţişti, sub îndrumarea procurorului criminalist, s-a deplasat la faţa locului unde au început imediat cercetările. Oamenii legii au stabilit că între Ion R., de 69 ani, din localitatea Ciupercenii Noi, judeţul Dolj şi Bogdan F., de 24 ani, din localitatea Calafat, judeţul Dolj, pe fondul unui conflict spontan, a avut loc o altercaţie, în loc public. În urma acesteia, Ion R. i-a aplicat lui Bogdan F. mai multe lovituri în cap, cu un topor. Partea vătămată a fost transportată la spital de urgenţă, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii, sub supravegherea procurorului criminalist continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor şi ultraj contra bunelor moravuri. Faţă de Ion R., Tribunalul Maramureş a dispus măsura de interzicere a părăsirii ţării pe o perioadă de 30 de zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA