AcasăActualitate112GRAV ACCIDENT RUTIER - Un tânăr care mergea la serviciu a murit...

GRAV ACCIDENT RUTIER – Un tânăr care mergea la serviciu a murit carbonizat

DISTRIBUIȚI

GRAV ACCIDENT RUTIER  Două autoturisme și o autocisternă aparținând unui abator de păsări din Buzău au fost implicate într-un eveniment rutier, una dintre masini luând foc și fiind distrusă complet.

Șoferul masinii, un tânăr de 30 de ani, din Vadu Pașii, care mergea la serviciu, a murit carbonizat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe DN 2 B, la iesirea din Buzău spre Brăila. Două autoturisme și o autocisternă au fost implicate în tragedie, iar bilanțul este dramatic: un tânăr de 30 de ani, care nu era vinovat de producerea accidentului, a murit carbonizat, iar alți doi oameni au fost răniți, scrie Libertatea.

Primele informații de la fața locului arată că șoferul unuia dintre autoturismele implicate, Nițu Gheorghe, de 30 de ani, se îndrepta dinspre spre societatea la care avea post de paznic, fiind agent de pază angajat al unei firme de pază și protecție din Buzău.

Tânărul urma să intre la serviciu și se afla la volanul unui autoturism Logan, când în zona Verguleasa, atunci cînd a oprit să vireze la stânga, a fost lovit puternic din spate de un Opel.

Ulterior, Loganul a fost proiectat într-o autocisternă și a luat foc. Flăcări uriașe au izbucnit rapid, iar tânărul de 30 de ani nu s-a mai putut salva, fiind găsit făcut scrum de către pompieri, polițiști și apoi de către colegii de serviciu, chemați la fața locului pentru recunoastere.

”Din primele date, un autoturism care circula pe Șoseaua Brăilei, pe direcția Buzău Brăila , la iesirea din municipiul Buzău nu a păstrat distanța corespunzătoare față de un auto care oprise pentru a efectua un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu acesta si l-a proiectat pe sensul opus, unde a fost tamponat de o autocisternă, apoi a luat foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihail Drăghiciu.

Incendiul a fost atât de violent încât nimic nu a rămas din mașina cuprinsă de foc. Șoferul rămas captiv a murit, fiind găsit carbonizat. Focul a fost atât de puternic încât iarba pe marginea șoselei a ars pe o distanță de 30-40 de metri.

De asemenea, în urma impactului, au fost rănite două persoane: șoferul Opelului care a provocat accidentul, din primele date, dar si un pieton surprins de una dintre mașinile scăpate de sub controlul. Este vorba despre un bărbat lovit la cap, aflat în stare de ebrietate, care nu cooperează cu echipele de intervenție.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA