spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICGrăbiți-vă să-l cumpărați, costă ”doar” un milion de dolari! Sutienul făcut din...

Grăbiți-vă să-l cumpărați, costă ”doar” un milion de dolari! Sutienul făcut din diamante şi fir de aur, scos la vânzare în SUA

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un sutien făcut din diamante şi fire de aur de 18 carate, în valoare de un milion de dolari, a fost creat şi scos la vânzare într-un micuţ orăşel de provincie din statul Michigan. Creatorii preţioasei lenjerii au avut nevoie de aproximativ un an pentru a confecţiona sutienul şi susţin că acesta ar chiar mai elaborat decât cel scos pe piaţă, anul trecut, de casa de modă Victoria’s Secret.
O companie americană dintr-o mică localitate din statul Michigan, Birmingham Estate and Jewelry Buyers, şi-a propus să creeze un sutien similar celui purtat de modelul Miranda Kerr la o prezentare din 2011 a casei de modă Victoria’s Secret – Fantasy Treasure Bra – în valoare de 2,5 milioane de dolari.
Astfel, cei 40 de angajaţi ai companiei respective au avut nevoie de aproximativ un an pentru a reuşi să confecţioneze această preţioasă piesă de lenjerie intimă. Sutienul este făcut din diamante naturale de 500 de carate, care sunt încrustate în fire din aur de 18 carate, ceea ce-l face chiar mai valoros decât cel de la celebra casă de modă.
„Diferenţa dintre sutienul nostru şi sutienul creat de casa Victoria’s Secret constă în faptul că sutienul casei Victoria’s Secret includea o ţesătură textilă, iar diamantele erau încrustate în ea. În cazul sutienului nostru nu există niciun fel de ţesătură textilă, diamantele sunt încrustate în aur masiv”, a spus Anthony Aubry, reprezentantul micuţei companii din liniştitul oraş Birmingham, care a mai precizat că obiectul de lenjerie intimă a primit numele soţiei sale, Rita, iar preţul de vânzare a fost stabilit la un milion de dolari, mult mai puţin decât vestitul Fantasy Treasure Bra.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA