spot_img
AcasăActualitatePoliticGrăbiți-vă, ca să nu stați la coadă sau să se închidă prăvălia!...

Grăbiți-vă, ca să nu stați la coadă sau să se închidă prăvălia! Deputatul PDL de Timiş, Marius Dugulescu, se înscrie vineri în PNL, iar senatorul Corneliu Grosu (UNPR) votează moțiunea USL!

DISTRIBUIȚI

Deputatul PDL de Timiş Marius Dugulescu ar urma să se înscrie în PNL, iar anunţul să fie făcut de liderul PNL, Crin Antonescu, vineri, la Timişoara.
Sursele au susţinut că deputatul PDL Marius Dugulescu se întâlneşte, joi seară, cu mai mulţi colaboratori din colegiul său electoral pentru a-i informa asupra deciziei sale de a se înscrie în PNL.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va anunţa, vineri, la Timişoara, trecerea lui Dugulescu la PNL. Deputatul PDL Marius Dugulescu a fost prezent, miercuri, la sediul central al PNL, liderul liberal Crin Antonescu afirmând că a avut o „discuţie privată” cu deputatul democrat-liberal şi refuzând să facă alte precizări.

Întrebat dacă s-a întâlnit în sediul PNL cu deputatul PDL Marius Dugulescu, Antonescu a răspuns: „Da, a fost o discuţie privată şi nu sunt împuternicit şi nici doritor să prezint conţinutul ei”.

Senatorul UNPR Mureş Corneliu Grosu (ex-PSD) susţine, într-un comunicat de presă transmis joi, că va vota pentru moţiunea de cenzură depusă de opoziţie, reclamând o „intervenţie brutală” a Executivului în ce priveşte învăţământul medical mureşean, prin HG privind înfiinţarea Facultăţii de Medicină şi Farmacie în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA