Acasăsinucidere maramuresIT - Google a lansat programul educaţional "Atelierul Digital"

IT – Google a lansat programul educaţional „Atelierul Digital”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tinerii români care doresc să-şi dezvolte abilităţile în domeniul marketingului digital au la dispoziţie, începând de marţi, platforma educaţională online ‘Atelierul Digital’, lansată şi dezvoltată de Google, care estimează că circa 30.000 de studenţi pot beneficia de avantajele noii iniţiative.

Iniţiativa lansată, în cursul anului trecut, la nivel european, la Bruxelles, are la bază datele oficiale ale Comisiei Europene, conform cărora, în viitorul apropiat, 90% dintre slujbe vor necesita cunoştinţe digitale. De asemenea, forul european estimează că, până în 2020, un număr de 825.000 locuri de muncă vor fi neacoperite din cauza acestui decalaj.

Te poţi înscrie aici.

În acest context, pentru a creşte nivelul cunoştinţelor digitale în România, Google a creat platforma online ‘Atelierul Digital’, iar orice persoană interesată poate urma gratuit cursurile.

‘Internetul este esenţial în societatea de astăzi, oferind oportunităţi şi mijloace de dezvoltare antreprenorilor şi afacerilor. Vrem ca prin programul ‘Atelierul Digital’ lansat astăzi să oferim un instrument care să ajute viitoarea forţă de muncă şi antreprenorii în obţinerea cunoştinţelor digitale atât de importante în economie. Sperăm ca acest lucru să contribuie la sprijinirea României în exploatarea oportunităţilor oferite de economia digitală. Există două Românii: una hightech, a oraşelor mari, şi o alta care, din păcate, nu are cunoştinţe digitale. Românii consideră că nu ştiu nimic despre mediul online şi capacităţile acestuia de a dezvolta un business. Din păcate, suntem în topul ţărilor în care competenţele digitale sunt aproape inexistente. E o realitate de la care pornim. Practic, 8% dintre români consideră că ştiu să dezvolte business-uri competitive cu ajutorul marketingului digital’, a afirmat, în conferinţa de lansare, Dan Bulucea, country director Google România.

Mai multe pe: http://www.economica.net/google-lanseaza-programul-educational-atelierul-digital_118695.html#ixzz46vJnJMSY

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA