spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICGOANA SPRE MOARTE - Un tânăr din Borșa a murit într-o cursă...

GOANA SPRE MOARTE – Un tânăr din Borșa a murit într-o cursă nebună pe străzile dintr-o localitate italiană (GALERIE FOTO/VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Accident teribil duminică dimineață în regiunea Castello di Godego, din Italia. Un tânăr în vârstă de 23 ani, din Borșa, Maramureș (vezi foto facebook.com), și-a pierdut viața după ce a intrat cu autoturismul BMW 530 intr-un copac iar apoi a fost proiectat în mai mulți stâlpi pe care i-a retezat pur și simplu. 

foto: tribunaditreviso.it

În urma impactului violent autoturismul BMW s-a dezintegrat, la proprriu. Martorii susțin că maramureșeanul Mircea Timiș s-ar fi luat la întrecere cu un alt autoturism și că în momentul impactului vehiculul circula cu aproximativ 200 km/oră. De altfel, jurnaliștii italieni susțin că martorii au auzit un zgomot infernal și apoi impactul violent. Au văzut apoi zburând bucăți din vehicul pe zeci de metri.

Echipajele de intervenție ale Ambulanței și ale Poliției nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului din Borșa. Acesta a murit pe loc. Carabinierii italieni continuă cercetările în acest caz. (foto: www.ilgazzettino)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA