AcasăEvenimentSportGimnastică. Cupa Mondială de la Doha. Speranțe pentru JO de la Londra....

Gimnastică. Cupa Mondială de la Doha. Speranțe pentru JO de la Londra. Cătălina Ponor, aur la bârnă și sol!

DISTRIBUIȚI

Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat, vineri, medalia de aur în finala de la sol, a doua după cea de la bârnă, iar Diana Bulimar pe cea de argint, tot la sol, la Cupa Mondială de la Doha.
Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena, a fost notată cu 15.275, cea mai mare notă a finalei, cucerind medalia de aur. Diana Bulimar a ocupat locul doi, cu nota 14.725, urmată pe podium de Jiang Yuyuan (China, 14.000).
Ponor a cucerit astfel a doua medalie de aur, după cea din finala de la bârnă, cu nota 15.300. În finala de la sărituri, tot vineri, Cristian Băţagă a primit nota 15.425 şi s-a clasat pe locul 4, la egalitate cu Viktor Kocherin (Kazakhstan). Finala a fost câştigată de chinezul Du Wei (16.012).
Joi, în prima zi a finalelor, gimnaştii români au obţinut o singură medalie, prin Vlad Cotună, bronz în finala de la sol, cu nota 14.825. Cristian Băţagă s-a clasat pe locul 6 în finala de la cal cu mânere şi pe locul 7 la inele, iar Diana Bulimar pe locul 5 şi Larisa Iordache pe locul 4 în finala de la paralele.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA