Acasă sinucidere maramures GHINION - Un bărbat rămas blocat într-un tomberon

GHINION – Un bărbat rămas blocat într-un tomberon

DISTRIBUIȚI

GHINION Localnicii dintr-un cartier al orașului spaniol Murcia au auzit strigăte de ajutor care veneau din interiorul unui container de gunoi subteran.

GHINION Vecinii din cartierul Vistabella au sunat la Poliția Locală, după ce au descoperit că un român ajunsese în interiorul containerului și nu mai putea să iasă.

Bărbatul încercase să scoată o pungă cu haine și s-a băgat prin gura unui container care era ingropat în asfalt.

Acțiunea era extrem de periculoasă și românul a avut ghinionul să rămână blocat în gura containerului în timp ce încerca să scape.

După mai multe încercări nereușite, polițiștii i-au chemați pe angajații de la firma de salubritate, care nu au avut nici ei ce să facă și l-au evacuat pe prizonier la fel cum fac atunci când se golește gunoiul.

Românul salvat din gura containerului este un om al străzii, în vârstă de 48 de ani, care era cunoscut în cartierul cu pricina din orașul Murcia. Localnicii spun că nu a creat niciodată probleme.

În urma acestui accident, românul nu a solicitat asistență medicală.

foto http://www.romanul.eu/

Containerele subterane sunt relativ noi în orașele din Spania și presupun îngroparea lor în asfalt pentru o igienizare mai bună.

Pungile cu resturi se pot introduce printr-o trapă, care are un orificiu foarte mic și care închide automat containerul ca să oprească răspândirea mirosurilor neplăcute.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN MARAMUREȘ – Cadavrul unui bărbat, găsit în spatele unui bloc în Sighetu Marmației

Ieri,polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați cu privire la faptul că în spatele unui imobil situat pe strada Unirii din municipiu se află...

SCANDAL MONSTRU ÎN BAIA MARE – 4 echipaje de Poliție și firma de pază au ajuns de urgență la un cazino din zona Canal...

Scandal în miez de noapte (ora 0:40) într-un cazino din municipiul Baia Mare. Conform informațiilor noastre un client a refuzat să părăsească incinta cazino-ului...

DR VIORICA CHERECHEȘ: Urmează o perioadă sensibilă pentru noi toți! SĂNĂTATEA românilor TREBUIE să fie o preocupare majoră pentru guvernanți!

Noul an școlar, bucuria reîntâlnirii i-a determinat pe elevi să uite pentru un moment că virusul SARS Cov-2 totuși există, s-au îmbrățișat, cu mască...

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE: MARAMUREȘ – 4 bărbați și-au bătut și amenințat soțiile sau concubinele în acest weekend

În week-end-ul 26-27 septembrie a.c., poliţiştii de ordine publică au emis trei ordine de protecţie provizoriu pe numele a trei bărbaţi. Aceştia au vârste...

A CÂȘTIGAT DETAȘAT – Mesajul lui Cătălin Cherecheș după ce a fost reconfirmat de băimăreni în funcția de primar: “Am câștigat. Continuăm”

Cătălin Cherecheș a fost reales duminică, 27 septembrie, în funcția de primar al municipiului Baia Mare. Acesta a câștigat detașat alegerile, principalii săi contracandidați...