AcasăEvenimentGHINION - Maramureșenii, ocoliți de noroc

GHINION – Maramureșenii, ocoliți de noroc

DISTRIBUIȚI

Maramureșenii par urmăriți de ghinion pentru că la ultimele extrageri ale Loteriei Bonurilor niciun maramureșean nu a revendicat premiul pus în joc. „Doar la primele două extrageri am avut câștigători din Maramureș. La a treia am avut un bon care a fost anulat dar nu știm de ce. La ultimele două extrageri nu am avut niciun câștigător”, a declarat Elena Lengyel, șeful Biroului Servicii pentru Contribuabili din cadrul Finanțelor Maramureș.

Ultima extragere a avut loc pe data de 18 octombrie. Bonurile în valoare de 274 de lei emise pe 16 septembrie au ieşit, astfel, câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, putând fi depuse, de luni, la sediile ANAF.
Fondul de premiere rămâne de un milion de lei, care se va împărţi la maximum 100 de câştigători.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).
Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.
Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a plătit miercuri premiile acordate după extragerea Loteriei bonurilor fiscale emise în iunie, cei patru câştigători primind câte 210.096 lei (250.000 brut).
Câştigătorii sunt din Bucureşti, Timiş, Prahova şi Bacău.
La extragere au fost desemnate câştigătoare bonurile cu valori de 509 lei emise la 1 iunie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.
Pentru extragerea din 16 august, aferentă bonurilor din iulie au fost depuse 15 cereri de revendicare în termenul de 30 de zile, iar pentru cea organizată pe 20 septembrie au fost primite 33 cereri de revendicare până la 15 octombrie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA