spot_img
AcasăActualitate112GHINION ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI - Un bărbat s-a înjunghiat în mână când...

GHINION ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI – Un bărbat s-a înjunghiat în mână când a vrut să taie porcul

DISTRIBUIȚI

GHINION ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI Apropierea Crăciunului aduce cu sine victime atât în rândul porcilor, cât şi al oamenilor care vor să îi taie.

GHINION ÎNAINTE DE SĂRBĂTORI Ieri a fost rândul celor din a doua categorie, I.V. de 42 de ani, din Călăraşi (judeţul Botoşani), ajungând la Urgenţe cu o plagă tăiată de mari dimensiuni la antebraţul stâng, după ce a încercat să sacrifice animalul.

Din neatenţie, şi pentru că porcul se zbătea, bărbatul şi-a înfipt cuţitul în mână în momentul în care încerca să sacrifice animalul, scrie monitorulbt.ro. Acesta şi-a pansat rana şi ulterior a rugat un vecin să îl ducă la spital, la Botoşani.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), I.V. a fost preluat de cadrele medicale, care i-au toaletat rana şi i-au administrat tratamentul specific în astfel de situaţii, urmând ca acesta să revină pentru consult de specialitate şi schimbul pansamentelor.

citeşte şi S-A PRĂBUŞIT UN TAVAN – Femeie moartă sub dărâmături

„Pacientul prezenta o plagă profundă în zona antebraţului stâng şi a hemitoracelui. A avut noroc pentru că lama s-a oprit la câţiva milimetri de tendoane”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

sursa

foto arhivă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA