AcasămodeleGHINION - A încercat să își repare mașina, care însă a căzut...

GHINION – A încercat să își repare mașina, care însă a căzut peste el 

DISTRIBUIȚI

GHINION Zi cu ghinion pentru un bistrițean. Încerca să își repare ceva la mașină, însă s-a trezit cu vehiculul peste el. A fost luat de o ambulanță și transportat la spital.

GHINION Un bistrițean recent întors din străinătate se afla într-o parcare pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Bistrița. Efectua lucrări de reparații la mașina pe care o conduce, aceasta fiind suspendată, scrie bistriteanul.ro.

Cricul pe care era suspendată s-ar fi rupt, iar mașina a căzut chiar în momentul în care bărbatul se afla sub ea. Două persoane, printre care și fiul acestuia, au reușit să îl scoată de sub mașină, așa că echipajul de descarcerare care a ajuns la fața locului nu a mai fost nevoit să intervină.

Din spusele fiului, mașina era programată astăzi pentru lucrări la un service auto.

Bărbatul a fost luat de o ambulanță, în stare de conștiență, și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

„Un echipaj SAJ BN a intervenit în cazul unui bărbat de 71 ani care lucra la mașina personală. S-a rupt cricul pe care era sprijinit autoturismul, însă bărbatul a fost doar lovit, nu strivit. Prezintă un traumatism toracic, fără fracturi costale. Nu a fost trimis la tomografie, starea lui nefiind gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Monica Borz.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA