spot_img
AcasăNews AlertGHEORGHE ȘIMON (PSD): ”Guvernul Cioloş a dus creșterea economică doar în buzunarele...

GHEORGHE ȘIMON (PSD): ”Guvernul Cioloş a dus creșterea economică doar în buzunarele marilor companii străine”

DISTRIBUIȚI

România are o şansă mare să devină un membru prosper al Uniunii Europene, o ţară în care fiecare familie să trăiască „visul european” aici, acasă. Există un potenţial uriaş de dezvolta economia în zona de IT, în agricultură, în industria manufacturieră, în industria auto sau alimentară.

 

Cu toate astea, pentru mulţi români această perspectivă este încă îndepărtată. Sunt regiuni în care sărăcia, accesul nemulţumitor la educaţie şi sănătate face ca viaţa românilor să fie o luptă. Prea mulţi români trăiesc încă de la o zi la alta, pentru că nu le ajunge salariul. Românii merită mai mult!, a arătat deputatul de Maramureș Gheorghe Șimon, candidat PSD Maramureș pentru o nouă poziție în Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie 2016.

”Din păcate, ultimul an a fost unul pierdut din perspectiva ridicării nivelului de trai al românilor. Guvernul Zero incompetent şi lipsit de experienţă a fost un eşec: Zero fonduri europene atrase, recolte pierdute pentru că fermierii au primit subvenţiile cu opt luni întârziere, preţul medicamentelor păstrat ridicat pentru a beneficia marile companii farmaceutice. În loc să ducă creşterea economică în buzunarele românilor, guvernul Cioloş a dus-o în buzunarele marilor companii străine, care au primit ajutor de la stat şi contracte. Cu toate acestea, multe din aceste companii continuă să îşi plătească angajaţii cu salariul minim. Un nou guvern de tehnocraţi după alegeri ar însemna patru ani pierduţi pentru România. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa mijlocie. PSD a mai reuşit să ridice România. Guvernarea noastră a pregătit accesul României în Uniunea Europeană. Mai târziu, în guvernarea 2012-2015, am reuşit să readucem România pe creştere economică şi să creştem nivelul de trai al românilor. Salariile şi pensiile au crescut, România a ieşit din criza economică, spitale au fost redeschise, şcoli au fost modernizate”, a arătat deputatul PSD, Gheorghe Șimon.

GHEORGHE ȘIMON electorale psd 2016

Gheorghe Șimon: ”Cu lideri puternici şi cu experienţă ca Liviu Dragnea putem readuce România pe creştere, pentru a fi mai puternică în arena internaţională”

Parlamentarul maramureșean, Gheorghe Șimon reiterează faptul că Liviu Dragnea a făcut parte din acea guvernare, arătând că este un lider cu experienţă, care a avut curajul şi forţa să înnoiască şi să reformeze PSD prin aducerea de oameni noi în partid. ”Priceperea, determinarea de a schimba partidul, arată că are forţa de a readuce ţara pe creştere. Unii încearcă să îl oprească pe Liviu Dragnea lansând diverse acuzaţii nefondate cu privire la evenimente de demult, cu scopul de a deturna votul şi voinţa exprimată de români. Adevărul este că niciuna din aceste acuzaţii nu se referă la beneficii materiale, şi sunt doar tentative de discreditare. Cu lideri puternici şi cu experienţă se poate să readucem România pe creştere, pentru a fi mai puternică în arena internaţională şi pentru ca tinerii şi generaţiile care vin din urmă să rămână acasă şi să îşi construiască viitorul aici. Dacă lucrăm împreună şi stopăm bătăliile politice, vom crea o clasă de mijloc care se bucură de un nivel de trai european şi care rămâne în ţară. Viaţa în România se va îmbunătăţi, astfel încât şi cei care au plecat se vor gândi să se reîntoarcă acasă. Dacă îndrăznim să credem în România, atunci toate aceste lucruri vor deveni realitate”, a declarat deputatul PSD de Maramureș, Gheorghe Șimon.

GHEORGHE ȘIMON electorale psd 2016

Biroul de presă al PSD Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA