AcasăNews AlertGheorghe Șimon, deputat PSD: Sistemul sanitar are nevoie de sprijin real!

Gheorghe Șimon, deputat PSD: Sistemul sanitar are nevoie de sprijin real!

DISTRIBUIȚI

De mai bine de doi ani sistemul sanitar din România este supus unui efort fără precedent, un efort material şi uman resimţit din plin. Societatea civilă a venit în sprijin, un sprijin necondiţionat, dar atât de apreciat. Această apreciere se materializează acum printr-un proiect de lege menit să-i sprijine pe cei care, la rândul lor, au sprijinit spitalele în cei doi ani de pandemie”, a precizat Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

Un proiect de lege depus în Parlament prevede rambursarea taxei pe valoarea adăugată (TVA) pentru dotările din spitale finanțate de organizații private. Astfel, organizaţiile private vor avea posibilitatea de rambursare a valorii TVA pentru materialele şi echipamentele pe care le cumpără pentru unități medicale.

Alături de colegii mei parlamentari am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizațiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care îl plătesc pentru materialele și echipamentele pe care le cumpără. Iar banii astfel obținuți să poată fi investiți în continuare în proiectele de construire de spitale, dotarea maternităților sau modernizarea secțiilor din diferite unități medicale”, a mai adăugat Gheorghe Şimon, deputat PSD de Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA