AcasăNews AlertGheorghe Șimon, deputat PSD: „Pensiile speciale, minciuna preferată a USR-iștilor”

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Pensiile speciale, minciuna preferată a USR-iștilor”

DISTRIBUIȚI

Pensiile speciale, tema preferată a USR-iștilor! În frunte cu Cioloș, aceștia își închipuie că scandalul și tupeul demagogic vor ascunde și vor face uitate minciunile, incompetența și rezultatele dezastruoase ”reușite” de liderii săi, indiferent că au avut responsabilități în administrația centrală, sau le mai au, în continuare, în administrația locală.

Au fost la guvernare și n-au făcut nimic, în pofida angajamentului fulminant că ”eliminăm pensiile speciale” în primele 30 de zile. USR se laudă că a eliminat pensiile speciale ale parlamentarilor, dar este o minciună! PSD a inițiat propunere legislativă urmare căreia pensiile parlamentarilor au fost eliminate. PSD, nu USR! PSD a prorogat pentru prima oară acordarea indemnizațiilor, a pensiilor speciale, pentru primari. Deci, din nou PSD, nu USR și nici PNL!”, a subliniat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Procentul din PIB al pensiilor în Uniunea Europeană se situează la o medie de 13%. În legea făcută de guvernarea PSD, 127/2019, este 11,7 la sută.

Ghinea a negociat din pix, fără vreo simulare 9,4%, limita maximă. Asta înseamnă că, fata de legea 127/2019, pensiile ar trebui sa scadă! Și-n loc să tacă pentru prostia uriașă pe care a făcut-o, acum o întoarce propagandistic aberrant, că a făcut așa ca să nu încapă pensiile primarilor. Este o minciună! Nu s-a pus și nu se pune problema asta.Ghinea vorbește de deficitul excesiv găsit după PSD. Deficitul lăsat de noi era sub 3 la sută, iar datoria publică o scăzusem la 35%, de la 37% cât era când am preluat de la guvernarea Cioloș”, a mai adăugat deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA