AcasăLIFEGEST – Un polițist a refuzat să aresteze un tânăr care a...

GEST – Un polițist a refuzat să aresteze un tânăr care a furat o cămașă pentru a merge la un interviu de angajare. Vezi în schimb ce a făcut

DISTRIBUIȚI

GEST   Un tânăr din Toronto a fost prins, în urmă cu o săptămână, în timp ce încerca să fure o cămașă dintr-un magazin. Ofițerul Niran Jeyanesan a sosit la fața locului pentru a-l aresta, însă a fost impresionat când a aflat că acesta a vrut să fure cămașa pentru a merge la un interviu de angajare. În loc să-i pună cătușe, el a decis să cumpere articolul vestimentar, relateză BBC News. În urmă cu o săptămână, un tânăr de 18 ani a fost prins de angajații unui supermarket din Toronto în timp ce încerca să fure mai multe produse, respectiv o cămașă, o cravată și o pereche de șosete. Imediat, oamenii au chemat un polițist, iar acesta a aflat ce l-a îndemnat pe tânăr să comită această ilegalitate.

Acest tânăr se confrunta cu mai multe probleme și voia să se îndrepte, dar și să își ajute familia și să încerce să obțină un loc de muncă”, a spus polițistul Niran Jeyanesan.

Astfel, tânărul voia să meargă la un interviu de angajare, dar nu avea cu ce să se îmbrace. El a mărturisit că tatăl său este bolnav și că din acest motiv familia sa trece prin clipe foarte dificile. Impresionat de poveste, polițistul s-a gândit să-l ajute, așa că i-a cumpărat articolele vestimentare de care avea nevoie.

Voia să obțină locul de muncă. Asta era în mintea lui. Chiar cred că a făcut o greșeală”, a mai spus ofițerul. Acum, el a mărturisit că tânărul a fost angajat și că urmează să înceapă munca în scurt timp.

Mi-a spus că a purtat cămașa și cravata pe care le-am luat. Sunt atât de fericit!”, a mai spus polițistul, care a fost lăudat pentru faptele sale. În plus, el a mărturisit că și tatăl tânărului a fost angajat „cu ajutorul unor prieteni”.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA