AcasăEvenimentGEST SUPERB AL UNUI SIGHETEAN - A cumpărat o ambulanță din banii...

GEST SUPERB AL UNUI SIGHETEAN – A cumpărat o ambulanță din banii câștigați în străinătate și a donat-o orașului

DISTRIBUIȚI

GEST SUPERB AL UNUI SIGHETEAN Dăruirea pentru semeni și implicarea în societate poate veni din partea oricăruia dintre noi. Liviu Bledea, un bărbat din Sighetu Marmației plecat de mulți ani la muncă în străinătate a dat un exemplu demn de urmat tuturor celor care vor să ajute comunitatea în care au crescut.

Maramureșeanul a folosit o parte din banii pe care i-a câștigat muncind din greu în afara țării și a cumpărat o ambulanță. Ulterior, acesta a donat autospeciala Spitalului Municipal din Sighetu Marmației. Fără să se mândrească personal cu fapta bună pe care a făcut-o, povestea acestuia a fost postată pe Facebook de un consilier local din Sighet.

Modelul de dăruire pe care ni-l oferă cei din jurul nostru trebuie să ne fie pașii pe care îi facem în viață cu aplecare spre binele aproapelui. Liviu Bledea ne-a oferit zilele acestea un exemplu a faptului că orașul nostru are mulți oameni cu suflet mare, mulți oameni dispuși să-i ajute pe alții fără să aștepte nimic în schimb. Din banii pe care i-a câștigat în străinătate, a cumpărat o ambulanță pe care a donat-o Spitalului Municipal Sighetu Marmației“, a declarat Daniela Onița-Ivascu.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA